Tillbaka till stenåldern.

292

 

TILLISTUSING

Mitt spel förra veckan på Long Night blev tyvärr en ”Long kiss goodnight”.  Galopp i starten och sen var den dagen förstörd.  Hästen blev också alltför mycket spelad och hade jag varit på plats och kunnat lägga mitt spel 10 minuter innan start hade jag aldrig spelat, då oddset låg på dryga 6,5 ggr pengarna. Alldeles för lågt för en outsider från det sämsta läget.  Men nu är det ju så att de här spelen ska läggas i god tid för läsarna, och då får man ta lite chanser.

Lördagens omgång är godis för en travälskare. Det finns hur många bra hästar som helst och med lite ”logisk logik” kan man nog resonera sig fram till ett bra vinnarspel på ungefär 90 % av de hästar som startar. Så då måste man hitta någon extra parameter att gå på.

För en dryg vecka sedan satte jag en fin dubbel  till ett fint odds, och i det ena loppet fanns  en vinnare som imponerade stort på mig. Därför vill jag spela Fred Flintstones  söta fru i lördagens omgång.  I V-75 -5 startar Sweet Wilma för Claes Svensson. Det är Marie Nilsson som kör och hästen har ett svårt tolftespår.  Loppet känns vidöppet och med lite flyt  med loppet kan Wilma mycket väl vinna detta. I loppet jag nämnde tidigare gick hon i dödens hela vägen på Thula Sana och plockade ändå ner denna till slut. Thula Sana är ju med i samma lopp och är  ganska betrodd i morgon. Jag hoppas på ett rejält odds, kanske upp emot 25 ggr pengarna.

Kvar innan lördagens spel: 682 kr

Lördagens spel: Solvallas lopp 11,V-75-5,  häst nr 12 Sweet Wilma, 100 kr vinnare.

Kvar efter lördagens spel: 582 kr

Kör hårt Marie!  Om hästen inte vinner ställer jag ut den på balkongen.

Föregående artikelInför V75: Markoolio tror på Finsk upprättelse
Nästa artikelDagens Dubbel Solvalla 26/5-2013

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.