Dagens Dubbel Solvalla/Jägersro 5/3-2014

569

DDTIPSET

 

Läste att Peter Ingves sagt att han aldrig kört en häst som var så startsnabb som 4 American Idol i DD-1 och då får man väl lita på Ingves. Med stor sannolikhet sitter American Idol i spets efter ett par hundra meter och sedan ska han bli svårfångad. Men jag vill inte spela utan 9 Mr Pellegrino som är i knallform. Dessa två bör man kunna låsa loppet på.

Dagens dubbels andra avdelning är en hyfsat öppen historia. Jag tycker det skulle vara intressant att se 1 Long Night i spets här. Han är i bra form och jag tror han trivs bra i spets. Min känsla är dock att det blir svårt för honom att nå den positionen av egen kraft. Det är svårsiat om vem som tar hand om spets här men min ledare efter 500 meter är 4 Dream Duo. Jag får ändå ingen feeling för att han vinner detta. Tar med en luring från startvolten, 2 Obama Gel. En häst som jag gillar och vem vet vad som händer med Kim Eriksson i jollen. Han kanske bara gasar hela vägen…
Vill ha med två hästar från tillägg, 11 Friction och 12 Lord Capar. Friction är ett monster när han fungerar och även om han säkert behöver lopp i kroppen innan toppform så räknas han tidigt.
Lord Capar är en spännande outsider. Får han gå med i ryggar här så kan det bli åka av sista biten.
Jag står över 10 I Saw You även om han gjorde det bra senast innan galoppen. Han är väl ändå bäst över sprint…

DD-1: 4,9
DD-2: 1,2,11,12
Min raka DD: 4-1
Min roliga DD: 9-1,2,11,12

Några drag till V86 har jag vaskat fram. I V86-1 hoppas jag att man laddar med 2 Havbergs Mimi och inte släpper spets denna gången. Näst senast körde Andre Bakker som en sopa men nu hoppas jag han kör i spets. Tror inte att favoriten 4 Sahara Fairytale tar ner henne från dödens. Tror ni att dessa två kör för tufft mot varandra så kan 3 Very Sober och 8 Nana Ross komma in i matchen.
Vilket otroligt bra lopp V86-2 är! 2 Miss Sue V. är en flygmaskin med lopp i kroppen och hon är min vinnare. Våren står för dörren och i detta sprintlopp finns förutsättningar för en vass sluttid (förutsatt att banan är bra). Under 1.11?
1 Barracuda River, ledningen runt om i V86-5?

Lycka till!

Föregående artikelInför V75 Färjestad 8 mars 2014: En chanslös häst?
Nästa artikelV86express Solvalla/Jägersro 5 Mars