Dagens Dubbel Vaggeryd 18/6-2014

179

DDTIPSET

 

Fem streck hoppas jag överleva DD-1 med: 1 Moaning Myrtle, 2 Claudielle, 3 You To Lovely, 9 MT Illustrious och 10 Stelina. Tipset till Stelina som jag gillar och serverar Haugstad henne ett fint lopp här så tror jag hon tackar genom att spurta hem segern. Men kraftig varning för Moaning Myrtle som är garanterad en fin resa från innerspåret och med duktige voltstartskusken Thomas Uhrberg.

Jag spikar 1 Riff Kronos i DD-2. Jag tror inte han missar spets och från ledningen tror jag ingen slår honom. Värsta motbudet är nog 8 Divas Revansch som kan få loppet i rygg på favoriten.

DD-1: 1,2,3,9,10
DD-2: 1 Riff Kronos
Min raka DD: 10-1
Min roliga DD: 1,2,9-1

5 Red Hot Snapper i V86-1 är en fin stayer som kanske är en vettig spik men jag vill ha med två spännande motbud i 2 Carlos Santana och 3 Seyffenstein.
10 Västerboonthenews i V86-3 (nu nedstruken till niondespåret) tror jag är en bättre häst än 2 Time Machine och jag hoppas att Peter Ingves inte sitter och sover i kön utan avancerar framåt i god tid för att mosa den troliga ledaren Time Machine. Chansspik!
Bakspårsduon 10 Tokio Hotell Hall och 11 Thengill ser ut att bli favoriter i V86-4 och kanske är de snäppet bättre än övriga men jag har två roliga motbud. 1 Vice President tror jag kan hålla upp ledningen och det skulle vara klart intressant om Ingves testar spets. Fick dock stryk av 4 Day Sun Dream senast men då satt han i spets och denna gången tror jag han kan få en tung resa. Får ändå ett streck.
4 Leif i V86-5 är nog klassen i gänget och från ett fint läge så blir han rättmätig favorit. Spik för mig.
Jag är lite förvånad att 1 Daredevil NL blir såpass betrodd i V86-6 (andrahandare just nu) och just nu är han inte jätteintressant som chansspik som var min tanke från början. Han är dock ingen blixt från start så någon ledning tror jag inte det blir. Svårlöst lopp som det kan skrälla rejält i.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV75 på Kalmar 22 juni 2014: Är Opitergium starkast?
Nästa artikelSvanstedt jagar tredje raka med Sebastian K

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.