Dagens Dubbel Vaggeryd 19/6-2013

245

DDONSDAG

 

Inte så mycket att säga om lördagens DD mer än att det var en mycket tråkig dubbel spelmässigt. Det oddset kan vi lämna åt de andra spelarna. Åtminstone jag är inte intresserad av att få så futtigt odds. Kanske är skoj att spela sådana dubblar om man lastar in en eller två tusenlappar men jag kan säga rätt ut att så är inte min spelstil och jag söker alltid lite högre odds. Det som är lite trist är att man får bita i det sura några gånger innan man träffar rätt men det är bra mycket roligare och mycket mer spännande.

Imorgon är det Vaggeryd som tar mot V86 med öppna armar. Vaggeryd är en bana jag verkligen gillar och jag tycker alltid det är skoj när de vackra landsortsbanorna får chansen att visa upp sig. Det blir lite annorlunda publik och stämning. Håll till godo med lite tips nedan 🙂

 

DD-1

2 Depardieu tror jag spetsar här och sedan får de andra vara bra för att plocka ner honom. Men jag är lite inne på att han kan bli uppvaktad under vägen och kanske tar det mot över upploppet. Jag tänker ge tipset till 9 O.F.V Continue som har ett fint läge i rygg på den startsnabba favoriten. Kuskplus deluxe på OFV denna gången när Örjan Kihlström sitter upp och jag tror han rundar dem till slut. Fyller på med favoriten Depardieu och tuffa stoet 6 Lovely Buv som jag varnade för senast. Då blev hon fast med rubbet. Denna gången hoppas jag hon körs lite mer offensivt, se upp!

Rank: 9,2,6,4,3,10,1

 

DD-2

1 Echo’s Girl gick bra i de första starterna sedan hon kom till Svanstedt men sedan har det gått lite sämre. Stall Svanstedt har inte haft knallform och det har varit en del halsinfektioner i stallet och den riktiga toppformen har inte infunnit sig. Senaste loppet tyckte jag dock var ett steg framåt för Echo’s Girl som såg riktigt fin ut i en snabb avslutning. Tar nog hand om spets här och kanske körs där men jag är lite inne på att Åke kanske släpper till Örjan Kihlström bakom 11 Kimono Pearl om Örjan laddar direkt från sitt springspår på tillägg. Med lucka till slut så kan nog Echo’s Girl överraska. Jag låser loppet på de två hästarna.

Rank: 1,11,5,2,10,12,6,7

 

DD förslag

I DD-1 streckar jag tre hästar: 2 Depardieu, 6 Lovely Buv och 9 O.F.V Continue. DD-2 låser jag med 1 Echo’s Girl och 11 Kimono Pearl.

DD-1: 2,6,9

DD-2: 1,11

6 kombinationer (den som vill banta systemet och chansa lite drar till med att spika 9 OFV Continue i DD-1)

Min raka DD: 9-1

 

Tvilling DD-1: u-häst 9 mot 2,4,6

Tvilling DD-2: rak tvilling 1-11

 

Drag till V86: I V86-2 gör 4 UPW Sund första starten i regi Stefan Persson. En rätt så kapabel häst i grunden. Om han är iordning här så kan han definitivt överraska, se upp!

2 First Jag i V86-3 är en duglig sprinter som haft oflyt i de två senaste loppen. Med rätt resa kan han överraska.

I V86-5 kan det bli bra fart på loppet. Jag rekommenderar att man tar med 9 Pantarei Ans och 10 Quadroon.

Om 8 Sandman Sand inte blir fast i V86-6 så tror jag han spurtar ner övriga till slut. Chansartat läge dock. Se upp med tokskrällen 2 Pilagårdens Luxor och ständigt underskattade 11 Tennis. 4 Quirire är också given på bongen!

 

Lycka till!

/Andreas Johansson

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.