Dags att hämta in på Mona..

205

TILLISTUSING

Här låter vi inte stålarna ligga och mögla i plånboken.  Jag brukar ju inte lira söndagstravet men nu är jag bara tvungen att lägga ett litet spel.

Lördagens spel slutade ju tyvärr i galopp, men min tanke var rätt god i alla fall.  Våren anlände och svanen med den.  Tyvärr kom den en halvtimme (2 lopp) efter mina kalkyleringar, och det är ju inte alltid lätt att veta. Från och med nu ska man nog passa Åke Svanstedt varje gång. Tyvärr får man nog inte några bjudodds i framtiden så det lär väl bli så att man försöker hitta motbud mot honom istället.

I morgon söndag hittar jag en häst som jag bestämde mig för att lira ”nästa gång”.  Pomona Wibb startar i V-64 – 5  (DD1) i morgon och loppet ser riktigt tufft ut.  Det är massor av bra hästar med och det gör att oddset på henne kan bli upp emot  20 ggr.  Det är ju inte någon självklar vinnare men Björn Goop i sulkyn kan bara glida med medan de andra betrodda hästarna duellerar. Björn är ju en minst lika bra kusk som Jorma och med lite flyt på vägen kan han mycket väl styra in Pomona till seger här. Att formen finns där på hästen konstaterade jag ju efter det senaste loppet.

Ta dom till slut Björn !

Kvar innan dagens spel:  1 812 kr.

Söndagens spel:  Nr 5 Pomona Wibb (V-64-5, DD-1, solvallas lopp 8) 100 kr vinnare.

Kvar efter söndagens spel: 1 712 kr.

Föregående artikelFemte raka för Kallblodskungens Varmblod!
Nästa artikelJag Minns Umåkers Lennart Nygren & UmåkersFarmen Del VI

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.