Jag Minns Umåkers Lennart Nygren & UmåkersFarmen Del VI

300

NORQVIST

Efter en lång tids sjukdom har Lennart Nygren somnat in, djupt sörjd av sin Hustru, sina Barn och Barnbarn. Lennart var en Härlig Människa, som Yrkesman var han klockren. Jag har haft honom som FörsteKusk under många år. Lennart var Amatörernas Vän. Han klagade aldrig på att en häst var het eller svårkörd, och han gjorde faktiskt alltid det svåra lätt… så såg det ut iallafall. Jag kände alltid ett 100% förtroende…och många är de frågor han fått & lika många svar har han gett… om än många gånger förtäckta i den underfundiga humor som han hade. Många historier har berättats i Fikarummet, det vill jag lova…Lennart var en mkt duktig Historieberättare.
Det låter kanske som en Klyscha men jag kan inte säga annat än att Lennart var oerhört populär bland de aktiva på travet, snäll, ärlig och uppriktig.
Jag har med glädje ropat Hej & Blitt lika rörd varje gång jag mött Lennart på slingan med Sölja denna vinter, väl vetandes att han var sjuk, men oxå för att det så väl syntes att det var där han hörde hemma…. I gemenskap med Pållen…med utsikt Hästrumpa. Endast 2 veckor före sin bortgång körde Lennart sitt sista lopp, kan säga att jag var djupt rörd då…kan bara ana hur känslorna virvlade runt hos Familjen och framför allt Lennart själv.
Lennart kommer att fattas på Travbanan, men hans minne behåller vi…för historier kommer att fortsätta att florera… & det med Kärlek…alla gånger…

UmåkersFarmen Del VI
Så går vi då till Farmen, förutom att vi då har sorg, så fortsätter det att storma.
En av Deltagarna bestämde sig i förra veckan för att lämna Farmen. Han har dock gett Farmen några veckor till av sitt liv efter att ha fått så många vädjanden från de andra deltagarna. Det gillas….
Annars händer det saker som jag tyvärr inte kan skriva om i dagsläget… men det kommer senare. Vad jag kan skriva om är att vi har haft typ förberedande Ö-råd… man har fått lämna in Motioner till Ö-rådet, så att man får se vad de olika deltagarna har för önskemål att rösta om. Kan hända att undertecknad deltagare råkat motionera lite
Ser fram emot det stora Ö-rådet, och hoppas att de inbjudna deltagarna ser till att komma dit och engagera sig.

Annars då… I mitt eget stall… Goggen har gjort en start till. Var lysande fin i värmningen och väldigt dålig i loppet. Halt efteråt och kunde inte ens gå morgonen därpå. Visade sig vara en redig hovböld, så nu får han lite vila och sedan tar vi nya tag framöver.
Har beslutat mig för att Badtothebone ska få bli ridhäst, kommer att placera ut honom, men inte sälja… Så vet du av något bra ställe så tipsa… går att få tag på mig via Bloggen… men jag är noga mkt noga
Min 3-åring Niceguysdontbother har det släppt för som bara den… Blir Provlopp nästa lördag.. Nervpärs, men hon har börjat sköta sig jättebra i all körning, så jag hoppas, hoppas, hoppas att hon håller ihop sinnet nu oxå… Ser ut att kunna bli riktigt bra… vilket är rätt typiskt då det är den enda som jag struntat att anmäla i några årgångslopp… Drömma brukar man ju, men hon var ju inte kör eller hanterbar för ett år sedan… Nåja skulle man ha så tur, så finns det ju vanliga lopp oxå…åsså Breeders (Tillåter mig lite drömmande ändå )
Angela & Bright Corner tränas hårt för tillfället så start ligger lite framåt i tiden.
Småttingarna From the Mine & Syster Sol har jag börjat förbereda för inkörning… & Magarna växer på de Blivande Mammorna….
Verkar som att livet bara går vidare runt knuten… & Tur är väl det….

Föregående artikelDags att hämta in på Mona..
Nästa artikelMarschen mot Elitloppet har börjat

2 KOMMENTARER

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.