Dags att tänka efter

222

FELICIA

De senaste dagarna har jag tagit lärdom av att man inte kan lita på någon. Inte ens sin bästa vän. Detta är la egentligen något jag vetat om ganska länge då även min familj har svikit mig men på något sätt slutar jag inte förvånas. Folk förändras och ibland är det fruktansvärt att bevittna. Något som är ännu värre är när utomstående tar parti. Vad är grejen med det? Sluta ljuga, gå bakom ryggen… Va ärliga! Visa vart ni står. Det finns få saker jag avskyr så mycket som folk som vänder kappan efter vinden och som påstår sig vara någon de inte är.

Med det sagt har jag en kul grej att berätta! Imorgon bär det av till stallet igen. Har inte varit nära hästar på allt för länge och det ska bli så otroligt kul! Hoppas verkligen det kommer funka nu och att allt blir som jag hoppas på. Kommer berätta mer senare när jag vet lite mer konkret.

Ha det så bra så länge!
Pussar

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.