Dahlborgs Lord fixar DD 2 ?

556

TILLISTUSING

Vilket bra drag man hade i lördags. Leonas Kaiser vann ju till nästan 10 ggr pengarna trots några felsteg i starten. Dubbeln gick in men oddset blev ju inte det högsta på grund av att favoriten vann i DD1, men 30 ggr pengarna känns okej ändå. Hoppas någon kanske gjorde som jag och spikade två tvåor på slutet av V-75.  Omgången i övrigt var ju, förutom första loppet, ganska lätt och själv hämtade jag ut 188 000 kr på en insats av 90 kr.  Hyfsad dag på jobbet…

I onsdagens DD- omgång hittar jag ett kanonroligt drag i DD2.  Tomas Dahlborg har satt dit många högoddsare och kan skrälla till igen, denna gången med Lord Capar. Den känns löjligt bortglömd på V86-strecken i alla fall. Återstår att se hur oddsen på DD blir. Han möter ett ganska formlöst gäng och det känns som att guldhästarna står billigt inne här. Och av det tre guldhästarna tror jag bara Lorden kan vinna. I saw Yuo har väl inte ens fått pengar i voltstart sen eldkvarn brann och Friction har inte visat nåt på snart ett år, och har dessutom spår två i volten vilket förmodligen gör att han även tappar i starten.

I DD-1 bör man ta med så många som möjligt. Mest hoppas jag på nr 1 Sigurd Speed vilket, tillsammans med Lorden,  förmodligen  skulle ge ett dubbelodds på över 300 ggr.  Men det är spelbara odds rakt över mot mitt drag så har man en klar i första kanske man kan lira en rak dubbel till högre insats.

Dagens spel:

DD1- 1,2,4,6,7,9,11,12

DD2- 12 Lord Capar

8 kombinationer x 10 kr = 80 kr

Vinst i senaste spelet 300 kr

Kvar efter dagens spel: 880 kr

Kör Hårt!

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelLunchdubbel Gävle 6/3-2014
Nästa artikelDagens Dubbel Åby 6/3-2014