DD på Sundbyholm

21

dd-tips dd-blogg

I afton blir det bara en kort spelblogg inför morgondagen. Min ambition är att under lördagen hinna med att skriva en blogg inför Halmstadtravets V64:a på söndag då fina Fascination ska göra comeback och debutera i regi Johan Untersteiner. Men mer om det imorgon.

I DD-1 ser vi 7 Research som klar favorit och visst har han övertygat och gjort det bra. Men jag tänker gå mot honom och testar istället att måla på lite för att få någorlunda odds. Det är tufft motstånd och det låter inte som att Research kommer laddas denna gången och då kan det definitivt häxa från det läget. Jag streckar hela sju hästar i DD-1 och står helt sonika över Research som jag vill se kan vinna på V75 innan jag erkänner honom till fullo. Det snackas om att det är en ny BBS Sugarlight men som sagt, jag är INTE övertygad. Det finns flera intressanta skrällar i loppet. 1 Jartinec från innerspåret är garanterad en bra resa och formen är god, se upp! 3 Photoboy har mycket fina förutsättningar, min förstahäst. 5 Digital Photo, snabb ut. 6 Folli är ett givet streck, likaså 11 Wilda Tigern Jack trots det usla läget. 9 Network Broline tycker jag är spännande. Han har inte haft det rätta flytet på sistone men det låter bra från stallet. 10 Raffinos ligger stall Walmann lite lågt kring men eventuellt blir det skoryck och kutar de på lite där framme så blir hon giftig till slut.
DD-2 är en rätt så öppen historia. Tillman verkar sugen på att köra i spets med 3 Livacious Lindy och det hoppas jag hon gör. Troligtvis kommer väl Adielsson testa en bit med 4 Certification och det kan bli en liten spetsstrid vilket kan sätta sig i benen till slut. Ledaren riskerar tryck från segstartande 5 Asterix Hornline som troligtvis kommer köras fram till dödens om tempot bedarrar. Då är min stora förhoppning att 10 West Wing sitter bra till för jag tänker spika honom. Jag körde sista jobbet med honom igår och han var riktigt läcker! Jag har kört honom flera gånger men när jag körde honom igår så är frågan om inte det är det bästa jag känt honom. Nu är det ju ingen garanti att han vinner 🙂 ni får ju ta i beaktning att jag fortfarande är en rookie vad gäller att köra jobb 😉 Men jag tycker han kändes smidig och känslan är att formen är klart bra. Så därför drar jag till med en spik, väl medveten om att läget är sådär mot bra motstånd. Man måste våga lite för att vinna 😀

DD-1: 1,3,5,6,9,10,11
DD-2: 10 West Wing
Min raka DD: 3-10
Min roliga DD: 5,9,11-10

Lycka till! 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.