Delar på 43 miljoner – har inte hört av sig

14

De sju barndomsvännerna vann 43 miljoner kronor på V75 i lördags.

Ytterligare två personer valde att köpa en varsin andel i deras Tillsammans-lag och får 4,5 miljoner vardera.

Nu har alla vinnare givit sig tillkänna – utom en.

– Det kan vara så att han eller hon inte tittat på sitt konto ännu och upptäckt de extra 4,5 miljonerna, säger ATG:s Hans G Lindskog.

Strax efter klockan sju i lördagskväll stod det klart. Ett enda system i Sverige lyckades pricka in sju rätt på V75 som avgjordes på Färjestads travbana i Karlstad. Belöningen för bedriften: 43 miljoner kronor.

Det är ett Tillsammans-lag från Östergötland på sju personer i åldrarna 35 till 45 år, tillsammans med ytterligare två personer, som helt slumpvis valde att köpa in sig på en varsin andel för 87 kronor, som tog hem supervinsten. Vinsten är tidernas femte högsta V75-vinst och systemet kostade 840 kronor och hade två spikar.

”Började gråta”

Lagledaren i Tillsammans-laget, Patrik Olsson, fick beskedet av sin fru när han satt i bilen, vilket han berättat för Trav365 tidigare.

– Tiden stannade, jag började gråta. Jag var tvungen att stanna vid en mack och ta in vad som hade hänt, har han sagt.

Den åttonde vinnaren är en man i pensionsåldern, som för en tid sedan köpte in sig på en andel i ett annat Tillsammans-lag som vann 3,2 miljoner kronor. Han hörde av sig snabbt till lagledaren och tackade så mycket för vinsten.

”Det är märkligt”

Den nionde vinnaren, som också valde att köpa in sig på en andel, är däremot spårlöst försvunnen.

Det man vet är att hen är kund hos ATG, men spelaren har varken hört av sig till lagledaren Patrik Olsson eller till ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.

– Jag räknar med att någon rätt vad det är hör av sig till mig, men det är märkligt, säger Hans G Lindskog till Trav365 och fortsätter:

– Detta är en ren spekulation, men jag inbillar mig att det är en spelare som köpt andelar i flera olika lag och helt enkelt inte brytt sig om att kolla hur det gått. Det kan vara så att han eller hon inte tittat på sitt konto ännu och upptäckt de extra 4,5 miljonerna.

I lördagens Vinnare V75 i TV12 på eftermiddagen, samt i Vinnare V75 i TV4 vid 18-tiden, kan du se när Hans G Lindskog träffar tre av vinnarna framför kameran.

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Delar på 43 miljoner – har inte hört av sig

Föregående artikel”Det var ett häftig lopp – frän duell”
Nästa artikelSlog rekord – trots sjuk hals

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.