Du och jag Joker!

23

SPELBLOGGEN

Hej igen kära vänner ! Det blir långt mellan gångerna numera, jag ska skärpa till mig. Jag hoppas att ni som är på plats på Axevalla får en fin dag med skapligt väder. Jag tycker att vi har en mycket öppen omgång framför oss idag. Jag väljer att spela med hjälp av Jokersystemet idag med endast en spik.

Jag har planer på att starta en hemsida i framtiden, hade ju TillmansTrav.se tidigare. Så om ni har några tankar eller är nyfikna, hör av er.

 

V75-1: Jag tror inte det är något snack om saken. Furious Francis är startsnabb, har ett bra läge och jag är övertygad om att Björn sänder iväg mot ledningen direkt. Därifrån är det ingen som slår honom. Han är storfavorit ja. Men det är ändå dagens bästa spik.

V75-2: Här varnar Peter Untersteiner för att hans favorit är i fara. Spår åtta i voltstart kan mycket väl göra att favoriten blir fast. här målar vi på. Jag vill varna lite för Kicki The Dancer som fortfarande letar efter den rätta formen. 15 starter förra året resulterade i 7 segrar.

V75-3: Support Justice har idag spår ett och är inte snabb ut. Blir han inte fast tror jag han kommer få gå utvändigt en ledande Truculent. Jag vill även ha med Mellby Viking som var en aning blek senast men som är en tanks i vanliga fall.

V75-4: Här vill jag varna kraftigt för Queuarow som har gjort 5 start i år som har resulterat i hela 4 segrar. Hade inte favoriten haft bakspår och värsta konkurrenterna framspår hade det kunnat vara en tänkbar spik.

V75-5: Öppet värre. Spårtrappa, lärlingar och jämna hästar betyder bara en sak. Skräll. Öppna plånboken och bara ta så många du har råd med.

V75-6: Här blir det åka av från start. Tror många är angelägna om att ta sig fram till ledningen. Det kommer att missgynna favoriten Star Advisor Joli men gynna Ni Talar Bra Latin. Går det för fort från start så kommer sistnämnda vinna enkelt.

V75-7: Avslutar med ett tvåhästarslås som så många andra. Min första tanke var att spika Coldtown som idag får Erik Adielsson i vagnen. Men jag kan bara inte ta bort Oliver Kronos som var heroisk senast på en vidrigt bra tid.

 

Jag lirar som sagt Joker idag med V75 tillsammans laget. Jag bjuder på min DD.

 

DD-1: 1,2,11
DD-2: 1,4

x50kr = 300kr

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.