Dubbel Jägersro

146

TRAVDDBLOGGEN

Ja det är ju dubbel Jägers i dubbel bemärkelse denna veckan. Ikväll körs det i vanlig ordning tisdagstävlingar och på lördag är det V75 på Jägersro. Vi får hoppas inte vädret ställer till det bara.
Igår var jag ganska besviken på taktikvalet från Kenneth Nielsen bakom spiken Slide So Easy. Hästen är helt klart bästa sprintern i fältet men det går ju inte att sitta och sova bort loppet i kön. Kör man om det loppet så tror jag nog Kenneth Nielsen hade valt att skicka på tidigare. Inte så ofta jag skriker ”bortkörning” efter ett lopp men här känns det befogat.

Favoriten 4 No Credit Broline i DD-1 har nog rätt bra kapacitet men det är en speciell dam med mycket humör. Jag tycker det är en favorit i fara från ett fjärdespår och på dubbeln står jag över. 3 Cebba TT är inte så tokig, vinner om det klaffar lite och får förstastrecket. 5 Cox Pomona Grim är också bra men jag gillade inte sättet som hon vek ner sig på senast.
Sista strecket till skrällen 2 Revenge Alone som jag tycker är helt bortglömd. Vid senaste vinsten var hon rejäl från dödens men sedan har det blivit två lopp där det inte alls stämt med positionerna. Kuskplus nu tycker jag och Revenge Alone är absolut inte avsågad här.

6 Rosso Pomodoro bör ha en bra chans att spåra runt om i DD-2 men jag vill ändå dubbla med 12 Big Bill Bac som har kapaciteten att kliva fram i dödens och krossa. Bakom dessa två är det öpppet. Nämner 8 Only The Best som tränar bra men från det läget och med avsaknad av lopp så tror jag det blir en lugn start och inte speciellt offensivt upplägg.

DD-1: 2,3,5
DD-2: 6,12
Min raka DD: 3-6
Min roliga DD: 2-6,12

Kort distans är inget plus för 4 Overtaker By Sib i V64-1 men han har tränat på riktigt fint och jag är inne på att han kan mala ner motståndet trots den korta distansen.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelEfterlängtad comeback inför V86 på onsdag
Nästa artikelBoys Going In flyttar till Frankrike tillfälligt

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.