Dubbelmania!

399

TILLISTUSING

Ja, så var man tillbaka för att försöka ge lite bra tips igen.  Förra gången började ju lysande med en 21-oddsare som vinnare direkt. Sedan var ju framgångarna ”lite svävande”..

Nu är ju tanken att försöka hålla igång en tusenlapp. Det positiva denna gången är att jag inte måste spela vinnarspel, som definitivt är min sämsta gren inom travet. Spelar i princip bara vinnarspel när jag är på plats. Detta gör ju att jag kan ägna mig det jag är bäst på, vilket är dagens dubbel. Därför kommer nog mina flesta spel läggas på den spelformen.  Har ett klart plusfacit här och sedan julhelgen har det blivit många sköna spel med inspelade odds på c:a 1 600 ggr med insatser på mellan 50 och 120 kr per gång.

Jag har ju varit fast i travspelet sen 1982 eller nåt liknande. Då lurade webmastern in mig i denna härliga värld och sen dess har jag varit fast. Finns det något mer avslappnande än att gräva sig ner i en startlista, efter att ha behövt fundera på seriösa frågor hela dagen? Min hemmabana är Tingsryd men jag måste erkänna att jag inte besöker den speciellt ofta.  Det brukar vara alltför okända hästar för min kunskap och därför blir det ett litet lotteri om jag spelar där.

Så skulle vi då komma till spelet denna gången. Jag spelar detta redan på fredagkvällen denna gång för att testa så att det funkar. I normala fall kommer nog spelet publiceras runt lunch på lördagar och det kan även komma spel nån timme innan spelstopp mitt i veckan. Man ska också tänka på att jag gärna spelar på hästar som är lite bortglömda. Mina spel är alltså inget för den som gillar ”pengarna på banken”.  Som sagt. Jag ligger på klart plus de senaste tre åren och jag har för avsikt att fortsätta så..

Lördagens spel:

DD1: 4,6 10

DD2: 2,6 10

10 kr x 9 = 90 kr

I DD 1 får jag känslan att det kan komma någon bakifrån efter en vild spetsrusning. Red Adair Superb har ”gått i mitt huvud” ända sen jag såg startlistan.  Papparazzi kanske kan vinna om det blir tokkörning. Jag brukar inte ta med Luddes hästar men jag tycker oddset lockar denna gången. Highspeed får vara med om den håller undan och mina drag i andra vinner.

I DD 2 är ju normalt vinnarna Abborren eller Claes Boko. Jag chansar bort Abborren och tar med två roliga drag istället. Jag tror inte att Jorma lyckas lura Erik på det sättet han lurade honom sist och därför tror jag att Claes slår Abborren. Därför plockar jag bort den. Mina drag är Belgrado som var underbar vid den här tiden förra året. Startsnabb och jag blir inte förvånad om han står hela vägen.  Mitt andra drag är Gigant Slugger som lekte hem segern senast trots att han inte fungerade som bäst.  Löjligt underskattad här.

Kvar efter lördagens spel. 910 kr.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V75 2014-02-15: Daniel kör en Corvette!
Nästa artikelD.D – Tipset Axevalla Lö 2014-02-15