Elitloppet Playoff 2017

169

elitloppet playoff

6 maj är det dags för AJ Cutler Memorial på Meadowlands.
Detta storlopp fungerar i år som Elitloppet Playoff där vinnaren får en direktplats till Elitloppet.

ATG kommer att direktsända loppet och spel kommer att ske i lokal svensk pool.
Vi närmar oss Elitloppet med stormsteg och det är upplagt för ett av tidernas största travlopp när franska storstjärnan Bold Eagle kommer till Sverige för att möta vår svenska storstjärna Nuncio i slutet av maj. Även om mycket av försnacket kretsar kring dessa två stjärnor så finns det ett koppel av hästar som vill utmana.
När AJ Cutler Memorial avgörs på Meadowlands 6 maj kommer stjärnhästar som Resolve, Hannelore Hanover och Crazy Wow till start. Vinnaren bjuds in till Elitloppet och Bold Eagle och Nuncio kommer att få ytterligare en stark utmanare till elitlopps-titeln.
– Årets Elitlopp kommer bli det mäktigaste någonsin och det är något som kommer prägla hela maj. En höjdpunkt under elitmånaden blir Elitloppet Playoff. Vi är väldigt glada över att kunna direktsända loppet och tävlingarna från Meadowlands, säger ATG:s informationschef Patrik Brissman.
ATG kommer direktsända tävlingsdagen på ATG Live och erbjuda spel i lokal svensk pool.
– Det är första gången vi arrangerar direktspel till tävlingar mitt i natten. Det blir stjärntrav under stjärnorna kan man säga. Det ska bli spännande att se hur våra kunder tar emot det här, fortsätter Patrik Brissman.

Starttider: Lopp 1: 01.15, sista loppet 05.30 (svensk tid natten mot söndag)
Spelformer: Vinnare, Plats, Tvilling, Trio och V5.