Elvenes har dragen inför V75!

65

elvenes

Norske experten Even Elvenes brukar ha klart för sig.
I programmet Vass eller kass bjöd han på en rad intressanta skrällar och spikförslag till veckans V75-omgång på Bjerke.

Avdelning för avdelning signerat Even Elvenes:

V75-1: 5 Punk tar ledningen och är klart förbättrad den här gången gentemot senast då han hade en resa från Tyskland i kroppen. Hästen är vässad inför det här loppet och det kommer bara säga pang, så är loppet klart.

V75-2: Jag tror inte på 1 Bula Bula Am, grunden till det är att jag har förälskat mig i 6 The Last Ticket. Hästen har den styrkan som krävs och har konkurrerat med silverdivisionshästar och dessutom slagit dessa. Hästen har gått utvändigt om ledaren flera gånger och kämpat på riktigt bra.

V75-3: 1 Royal Blessed har innerspår. Wilhelm Paal kan Bjerke travbana ut och in. Det är en supersprinter och även om formen inte varit mer än ordinär så är känslan att han är på väg uppåt. Jag varnar kraftigt för honom.

V75-4: 9 Dex Dexter är peppad inför den här starten, var så säkra. Han har gått i ledningen ett par gånger och vunnit, men senast visade hästen att han klarar av att avsluta fort. En sak som är säker, när Eirik Höitomt tror på sin häst, då klingar klockorna hos mig. Det gör han med Dex Dexter.

V75-5: 5 Super Bull är en katapultstartare. När man från stall Westergård meddelar att hästen är behandlad och ser väldigt fin ut i träningen inför den här starten vet jag vad det betyder. Det blir bara full laddning och pang på rödbetan. Därför måste man ha med honom i morgon.

V75-6: När det gäller 4 Daley Lovin så är han gynnad av litet fält. Per Oleg Midtfjeld och Frode Hamre meddelar att det går att köra barfota runt om på Bjerke, så även om Daniel Redén gått ut med att det blir skor, finns litet hopp om att det blir barfota. Hur som helst, så tror jag att den här lilla hårdingen till häst tar dem till slut. Det är en riktig kämpe och det är en bra spik.

V75-7: Jag har inte tro på 5 Habito. 8 Ochongo Face älskar jag som typ. Loppet är väldigt öppet och det snackas om miljonutdelning. Det kanske är i det här loppet den stora skrällen kommer, avslutar Elvenes.

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.