"En riktig tanks till Olympiatravet"

188

image

Olympiatravet är klart till nio tiondelar.
Åbys andra och sista wild card delades på söndagen ut till åttaåriga franska stoet Roxana de Barbray.

Titelförsvararen Commander Crowe är sedan länge klar för Olympiatravets final på Åby 20 april. Så även svenske Sebastian K.
Åbytravets sportchef Jon Walter Pedersen gav sitt första wild card till fransyskan Save The Quick. Under söndagens släpptes den andra inbjudan. Även den skulle visa sig gå till ett sto från Frankrike.
Dominik Locqueneux kör och Roberto Donati tränar Roxana de Barbray.
– Det är en riktigt spännande häst som bland annat var tvåa i Prix de Belgique där hon slog Royal Dream, vinnaren av Prix d’Amerique. Hon var även fyra i Prix d’Amerique. Roxana de Barbray är alltid med bland de bästa och gör alltid bra prestationer så jag tycker att det är en riktigt fin häst att få. Det är en riktig tanks som kommer nu, säger Jon Walter Pedersen.
G.H. Nemo och Maharajah kvalade in via den tredje delfinalen på Mantorptravet. Nästa lördag erbjuds vinnaren av Sista Chansen i Karlstad en finalbiljett – vilket i så fall skulle bli den sista.
– Raja Mirchi hade inte varit helt fel att få, säger Åbys sportchef.
Följande nio hästar är klara för Olympiatravets final, i bokstavsordning: Bagley, Commander Crowe (titelförsvarare), G.H.Nemo, Maharajah, Monster Drive, Persos Seaman, Roxana de Barbray (wild card), Save The Quick (wild card) och Sebastian K.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.