En start att se fram emot!

24

panne de moteur

Panne de Moteur i samband med starten i Elitloppet i fjol. Tränaren Stefan Hultman och kusken Örjan Kihlström.Foto av LARS JAKOBSSON

Panne de Moteur har inte startat sedan andraplatsen i Elitloppet i fjol, men nu kan det snart vara dags igen.
– Om allt går som vi hoppas på så kommer han ut någon gång i april, säger tränaren Stefan Hultman.

.
En av Sveriges just nu största stjärnor, Panne de Moteur, är på väg tillbaka. Den åttafaldige miljonären har inte startat sedan maj i fjol och enligt ägarna Travkompaniet har man skyndat långsamt.
”Efter en rejäl pust efter den insatsen kändes han sedan inte bra i träningen och det fick därför bli en längre vila. När han så småningom kom igång och tränade för fullt igen var säsongen redan förbi så i stället för att stressa hästen så var det lika bra att vänta till årets säsong”, skriver Travkompaniet på sin hemsida.
Tränare Stefan Hultman ser fram emot en spännande säsong med Panne de Moteur.
– Om allt går som vi hoppas på så kommer han ut någon gång i april. Säsongen är full av spännande lopp och Panne de Moteur är en allround häst som kan göra bra lopp från alla positioner och över alla distanser.
– Det ska verkligen bli spännande att se honom i år. Han har mycket ogjort och har ännu inte vunnit sitt största lopp, säger Hultman till Travkompaniets hemsida.

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.