Ett riktigt gitarrsolo från Carlos Santana ?

350

TILLISTUSING

Mitt spel mot favoriterna sprack rejält i lördags. Med facit i hand skulle jag givetvis ha dragit tillbaka spelet helt när Com Z blev struken i första DD. Hela min uträkning byggde  på att den skulle sitta i spets, och då blev det helt nya förutsättningar.  Nu ska det väl också sägas att de båda favoriterna som vann var riktigt bra, så det hade nog blivit ett felspel oavsett.

I kvällens DD har jag mycket tro på nr 10 Carlos Santana i DD1. Det är en häst i absolut toppform. Favoriten Codebreaker får jag ingen feeling för alls. Den har visserligen gått bra för Flemming men det ser inte ut att ha varit i några giftigare gäng. Nej, bort med den. Jag garderar dock Carlos med superskrällen 12 Finish Brandon.  Det är mycket ett spel med hjärtat eftersom tränaren verkar så otroligt sympatisk. Men hästen är riktigt bra och verkar trivas på Åby.

I DD2 tror jag mest på 3 Verymuchkisskarsk som jag följde noga i förra starten. Han satt i andra utvändigt då, och hade det inte varit för att det var Örjan som satt framför i dödens hade han nog vunnit loppet då (förövrigt en av de snyggaste styrningarna jag sett, signerad den omöjlige Örjan. Titta gärna på det loppet igen och studera hur Örjan släpar i dödens exakt så länge att han lurar ut Verymuchkisskarsk i tredjespår i sista kurvan.) Jag tar även med 9 Orchidea SLM på smygläge, 4 Twigs Voici på spetsläge samt givetvis 1 Mercury Broline på läge och på Örjan.

I övrigt noterar jag 7 % på 4 Milton Zet i V-86 2.  Vilket skämt!!

Dagens spel:

DD1:  10,12

DD2: 1,3,4,9

8 komb x 10 kr = 80 kr

Kvar efter dagens spel:  415 kr

 

Lycka till!!

Föregående artikelLunchdubbel Halmstad 10/4-2014
Nästa artikelMaharajah kommer inte att delta i Olympiatravet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.