Ett rysarbud på V86?

20

v86-nytt rysare

Solvallatränaren Stefan Hultman skickar ut en trio i hetluften på V86 som lockar med en rejäl jackpot den här onsdagen. En ensam vinnare med åtta rätt har chansen att bli 15 miljoner kronor rikare.

Tommy Berghagen är presstalesman hos Stefan Hultman och via stallets hemsida kommenterar han stallets chanser.
3 Random Shot (V86-2) gjorde sin första start på dryga två månader i onsdags och han gick i mål med sparade krafter. Örjan chansade invändigt och ekipaget fick aldrig riktigt chansen men Random ska helt klart ha haft nytta av den genomköraren.
– Nu har han fått ett mycket trevligare utgångsläge och även om han inte snabbstartar så ska han kunna få en vettig position. Löser det sig på ett vettigt sätt så ska han kunna ses med platschans denna och han kan vara ett rysarbud för den välgarderade kupongen.
12 Venkatesh (V86-4) skötte sig med den äran i onsdags då han var ute och gick ett montékval med Åsa Svensson. Gången innan avslutade han från samma utgångsläge som nu riktigt bra och det känns helt klart som formen sitter där. Venkatesh är alltid att räkna med i ordinarie klass de dagar han fungerar som han ska. Från spår tolv krävs det så klart bra tempo och klaff med lite bra ryggar men det känns ju helt klart som han fyller sin plats på kupongen trots utgångsläget.
12 Sebastian Sund (V86-6) svarade för en klart positiv insats som tvåa med Daniel Hultman i onsdags. Daniel gjorde det också bra som inte frestades att försöka jaga ikapp den smått osannolikt vassa vinnaren av loppet. Det känns som Sebastians formkurva pekar åt rätt håll med tyvärr så drog han Svarte-Petter i spårlottningen.
– Vi får se hur det kan lösa sig från tolftespåret och han gör säkert ett bra lopp igen men behöver tur på vägen för att ta en tätplacering.

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.