Ett skönt lir på formstallet nr 1 !

232

 

TILLISTUSING

 

Jaha, vad säger man om förra veckans spel på Power M.S  ?  Plötsligt kör Haugstad inte nånting från start vilket fick till följd att han blev sittande i tredjespår och fick backa sist…en otroligt ”passiv” styrning i mitt tycke.  Hästen slutade ju dock före favoriten Pink Elephant i resultatlistan. Problemet var väl att det var ett tiotal hästar till, före de båda. En riktig dålig kuskinsats gjorde att mitt spel aldrig fick en chans. Därmed inte sagt att han vunnit annars, men han skulle fått chansen i alla fall.

I lördagens omgång borde man kanske undvika spel och bara sitta och njuta av den fina sporten. Det är otroligt fina hästar ute och då även många yngre kommande stjärnor. Duellen mellan Denim Boko och snackhästen D’One blir ju nåt att se fram emot. Och ska Rolling Stones fortsätta sin segerrad?  Kan Harry Haythrow äntligen få visa Nahar var skåpet ska stå?

Toppsport rakt igenom i alla fall.

Jag hittar i alla fall ett roligt spel i V-75 1 där Twigs Tiffany startar med ett svårt startspår. Hon kommer från Daniel Redens stall som ju minst sagt visat toppform en längre tid. Hästen har också varit otroligt bra, men möter nu flera kanonhästar vilket gör att oddset på henne förmodligen aldrig kommer att bli högre. Det är som sagt riktiga kanonhästar hon möter vilket förmodligen innebär att hon slipper att göra något grovjobb själv.  Man vågar knappt tänka på vad som kan hända när Svanstedt och Lutfi K bägge tycker att de har bästa hästen och när det dessutom kryddas med en Melanderhäst som var rent ”ohästlig” senast.

Förhoppningsvis hittar Reden ner i tredje ytter eller liknande och flyger förbi de värst stridande kombattanterna över upploppet.  Oddset just nu är 24 ggr men jag tror inte det blir mer än 12 ggr, vilket även det är helt fantastiskt på en sådan kanonhäst.

Ta det kallt Daniel!

Lördagens spel:  Häst nr 8 Twigs Tiffany V-75 1 , Eskilstunas lopp 5,   50 kr vinnare.

Kvar efter  lördagens spel: 200 kr.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V75: Lutfi Kolgjinis chanser
Nästa artikelDagens Dubbel Eskilstuna 29/6-2013

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.