Expresstips

42

dd-tips dd-blogg

 

Har fått en bloggkollega här på alltomtrav.info som levererade sin första blogg häromdagen och satte en fin DD direkt, snyggt! Mer aktivitet på sidan, det gillar vi!
El Mago Pellini har fått en inbjudan till Olympiatravet som Ludde tackat ja till. Ett fint tillskott till startfältet tycker jag, han gjorde ett mycket bra lopp som trea bakom Noras Bean och Maven. Därmed är Digital Ink, On Track Piraten, BBS Sugarlight, Support Justice, Voltigeur de Myrt, Maven, Solvato, El Mago Pellini och Noras Bean klara för finalen. Återstår väl dock att se om Noras Bean startar i finalen efter hältan som han ådrog sig efter vinsten på Jägersro i lördags. Vi håller givetvis tummarna!
46 dagar kvar till Elitloppet idag. En fjärdedel av startfältet är klart och till helgen kanske det händer lite igen. Då avgörs Kjell P Dahlströms Minne och sista deltävling till Olympiatravet på hemmaplan och på fransk mark går Prix de l’Atlantique med ett antal hästar som är aktuella för en eventuell inbjudan till Elitloppet. Vi vill såklart se ett bra lopp av Univers de Pan och att han visar att formen är i starkt antågande, då duger han definitivt i Elitloppet. Även Moving On är aktuell och dessutom skulle det vara kul att se Robert Bi prestera på topp. Och givetvis vill vi se att Timoko har formen intakt.
En spännande helg stundar, som vanligt nu när storloppssäsongen i Norden närmar sig med stora steg.

DD-1 i afton tänker jag låsa med en skräll och en något mer betrodd. 1 Melvin Palema aviserar Anders Svanstedt att han preppat rätt så tufft inför årsdebuten och det ska bli skoryck runt om och jänkarvagn på. Ett test om han duger i kungapokalskvalet. Mycket spännande tycker jag.
10 Elma Lane tycker jag ser riktigt läcker ut och även om det är annorlunda förutsättningar idag med bakspår gentemot de två starter hon gjort för Peter Untersteiner med framspår så ska hon räknas tidigt. En riktigt läcker märr!
I DD-2 tar jag de två förhandsfavoriterna och en skräll: 4 Shadow Woodland, 7 Order To Fly och 6 Angel France. Det mesta talar för att Shadow Woodland och Order To Fly gör detta till en duell men skulle det bli för tuff körning så är Angel France riktigt stark och håller farten hela vägen.

DD-1: 1,10
DD-2: 4,6,7
Min raka DD: 1-7
Min roliga DD: 1,10-6

Funderar på att sula till med en chansspik på 3 OFV Continue i V86-1. Fredrik B Larsson åker ner med två hästar till Åby, det händer inte varje tävlingsdag. Är nog ute i angeläget ärende!
Till skillnad från många andra är jag inte helt såld på 4 Research i V86-2 ännu. Givet att försöka fälla honom för mig. 5,6,9,10 och 11 fyller jag på med. Väntar på att 11 Jens Patrik ska göra ett riktigt bra lopp igen. Han har hög kapacitet i grunden.
1 Roses Glory i V86-3 låter det som att det är spets och slut med. Spik för mig.
1 Mad Neo i V86-4 är mycket tidig, förstahäst för mig.
5 Twilight Magic i V86-5 kan väl skrälla, alldeles för lite med 7%.
Med lopp i kroppen och med tanke på Tarzans stallform så torskar väl inte 2 Bella Beluga V86-6.

Lycka till!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.