Fantomstyrka i Lilla Elitloppet!

160

lilla elitloppet

Fantom och Sandra Blixt vann Lilla Elitloppet inför en entusiastisk publik på Solvalla.
– Det är glädjetårar…en av de bäste dagarna för mi inom travet, sa den 24-årige Visbytjejen som visade stora känslor i vinnarcirkeln.

Elitloppssöndagen inleddes med Lilla Elitloppet på förmiddagen och tioårige fuxen Fantom imponerade stort när han avgjorde sprinterloppet på styrka.
Trots ett lopp utvändigt utan rygg så gick han undan enkelt över upploppet tillsammans med kusken Sandra Blixt. Tvåa blev Ernst Ronaldo och Fanny Henriksson från spets. Trea blev Tuffing (segrare 2011-2012-2013) som avslutade sylvasst efter galopp tillsammans med Camilla Ingerstad.
För Sandra Blixt var det andra gången hon körde Lilla Elitloppet.
– Jag har varit femma en gång tidigare. Det här är bland det störste…det var riktigt kul. Hästen har varit jätteladdad så vi väntade oss nästan att han var mentalt inställd på det här – och jag började väl känna lite efter värmningen. Han är en jättestark individ och han vet vad ha kan. Han sköter väldigt mycket själv, en otrolig tävlingshäst, sa Sandra Blixt.
Fantom ägs och tränas av Caroline Johansson från Visby.
– Det är en sådan känsla att stå och se när han gör sådana här lopp. Det här är en dröm sedan jag började med ponnytrav för 20 års sedan. Det här är jättestort, sa Caroline Johansson.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.