Favoriter i stor fara!

279

TILLISTUSING

Dagens drag är att gå emot två stora favoriter. I första DD tror jag inte en sekund på Asterix Hornline. Han har väl bränt samtliga gånger han varit med på V-75. Den tar jag inte med någonstans. I andra DD finns det en ännu större favorit i Twins Fairytail. Den bör man kanske ta med på en V-75-bong men jag chansar bort den. Jag kan inte tänka mig att han får vara i fred i spets när det finns två konkurrenter från vi-skjuter-från- höften-stallet Kolgjini. Jag chansar på att nån av dessa förstör dagen för Johnny och tar med andra fina hästar istället.

DD1:  Här tar jag 2 Com Z som kanske leder runt om. Jag tar även med 11 Vivo Per Lei från samma stall. Den är ruskigt bortglömd idag. OBS !!  Efter att nr 2 strukits tar jag en riktig rövare och plockar med nr 5 National PE istället.

DD2: Här tar jag fyra hästar. 2 Vacqueras har ett kanonläge. 5 Kipling Face gillar jag skarpt. 8 Mellby Amiral ska med på alla seriösa kuponger och till sist tar jag med 11 Falcon Håleryd som jag får lite feeling för.

Dagens spel:

DD1: 5,11

DD2: 2,5,8,11

8 kombinationer x 10 kr= 80 kr.

Kvar efter dagens spel: 495 kr.

 

Goody Lucky!!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
417.000 i vinst på V86 i onsdags!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.