FölHallelujaMomentMittiKatastrofenSöndag….

195

Så har vi då äntligen välsignats med ett litet föl… En härlig liten bekantskap må jag säga. En liten tjej och jag kan lova att det var kärlek vid första ögonkastet…huga så fina dom är. Allt någorlunda gott och väl första 2,5 dagarna….sen satte det igång minsann. Den lilla Raringen kotar över (När hon står upp faller hon framåt eftersom att kotorna fram viker sig). Det gör rent ont att se på 🙁 . imorgon ska vi in till kliniken igen, så jag hoppas verkligen att hon ska få den hjälp vi så väl behöver då.
Eftersom att Raringen behöver lite extra hjälp så har väl en stooor andel av dygnets timmar tillbringats inne i fölboxen.
Jobbigt med sjukt föl…men inget ont som inte har ngt gott med sig… Har ett ruskigt trevligt föl..och Mamma Annadea Egilina går inte av för hackor heller. Tålamod som få och så, så snäll.
Hade förresten , precis som rubriken antyder en väldigt speciell stund idag…rent magisk faktiskt. Ska försöka beskriva…
Jag har en stöddig box åt Annadea, ca 25 kvadrat, så jag satte mig i den för att bara titta på dem ett tag. Fölet stog på sina ostadiga ben och åt. När hon ätit klart vinglade hon till mig och lade sig tätt utmed mig så att huvudet kunde vila i mitt knä…redan där blev man ju lite mjuk i hjärtat, men när Mamma kommer och försiktigt kliver över mina ben och först gosar med fölet lite och sedan sticker in sin mule i min nacke och bara står där och vilar…då mitt i allt elände så blev jag bara så otroligt Lycklig. Vilken häst jag har och vilket fantastiskt förtroende jag kände att jag fick av henne..och tårarna bara rann…och rinner förresten nu oxå bara av tanken…
Nu kanske jag kan upplevas som lite flummig, men lovar…ingenting narkotikaklassat har intagits 😉 Ingen alkohol heller förresten… Men en himla massa socker, yngste sonen fyllde 15 igår så…Hmmmm
Nä, nu är det dags för stretching och mathjälp igen…åsså lite mys som Dessert kan man säga 😉

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

1 KOMMENTAR

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.