För ett år sen…..*Ryyyyyyys* (Avd. Ansluter till GnällKollektivet)

207

NORQVIST

Huvva…men för ett år sen…då var det inte så himla muntert…. Hade vart trött som en Sengångare hela Sommaren, och trodde att jag var slut pga Pressen/ Stressen under TV-serieperioden…men det var en rejäl blodbrist….Sen under september månad Startade det riktiga hel*etet… In och ut på lassa, med magsmärtor som inte var av denna värld….visade sig vara ett djupt inre bråck som 1 meter tunntarm passat på att trassla in sig i… Operation…sen allergisk reaktion mot smärtlindringen (Tack för den kropp!!)… Jättedryg återhämtning. När jag äntligen i slutet på december får börja köra häst så får mina hästar A2…. HästBilen brakade, var en massa rost som bara var övermålad bl.a + att säljaren, inte stod för sitt ord & betalade reparationen av Dieselvärmaren (Kommer alltid att vara lessen över detta, då det är 2 herrar jag verkligen litat på) Nåväl…35.000kr ut….Får föl som det bara krånglat med & haft operationer och annat elände för sammanlagt 43.000kr…Försäkringsbolaget tar på sig 3.000 av dessa (Försäkra INTE i IF, det är mitt råd till er)…Nu är Lillan frisk och jag litar på att hon gör rätt för sig framgent…(Borde finnas någon Rättvisa….eller hur Syster Sol 😉 ) Sen har det konstant mest bara häxat med hästarna… Kolik i 1 vecka x 2, halsinfektioner, strul i loppena…. Förutom då, två lopp i somras för Angela Corner, så blir Marriage Material ihjälsparkad på Alebäck…(Det absolut värsta…plåt och pengar skiter jag faktiskt i…eller grämer mig inte…mer bara släpper och går vidare, men Gumman <3 ), sen  rasar Bilen sönder och samman…lämnar in den för att en lampa lyser på den….dom lagar…lampan lyser igen…dom lagar(& lovar att allt är ok) så får jag igen den…kör typ 5 mil, så rasar allt…pga att man inte åtgärdat ett fel så pajjar Katalysatorn… Har först lagat för 12.000 kr…nu skulle det bli 12.000 till(prutade friskt till 4.000), men WTF …samma fel är ändå kvar, så då ska den bakre katalysatorn oxå bytas…12.000 till….Orkar bara inte bråka…Skulle vilja ha en Advokat som bara Fixade allt… Ha lagat en bil för så J*kla mycket pengar, och samma fel är kvar…då är jag faktiskt lite lätt besvilen/less/uppgiven….*Suck*

Tar hem den Dräktiga ReservMärren Ursula Farming från Alebäck…. Då får hon TransportSjuka…Ut med veterinär en lördagnatt (Men vad annat kan man göra, klart hon ska ha omedelbar vård) Kan verkligen hålla mig för skratt…. & Väntar spänt på att kolla dräktigheten om ca 1 månad….

Vill skylla på nån…men man får väl rikta bitterheten mot sig själv… Ger man sig in i leken….OSV…& Man lär sig med åren att inte lita på folk…vilket är sorgligt, men tydligen ska det vara så…What you give is what you get, stämmer inte alltid…

Men ett vet jag…att när årsdagen passerar för min operation…Då ska jag skåla i Champagne och en annan grej oxå… Sen jag blev Mörkhårig har allt bara vart…Mörkt… Tror jag har det lite i håret…så nästa besök hos Frissan…då blir det ljust igen…

Ut ur Mörkret…Den LJUSnande framtid…LJUS & Värme OSV, OSV, OSV 😉

Har Tjuvstartat lite förresten… med BätterÅret tror jag….Hästarna funkar bättre Idag mot igår, om man säger så… Fina i Provlopp ( Angela Corner & Bright Corner), 2-åringarna traskar fram mot Premie i slutet av oktober…..Niceguysdontbother, överraskar verkligen positivt må jag säga, hoppas att det håller i sig 🙂

Ja, det var väl allt…. TACK för att DU ”Lyssnade”….Tror det var allt jag behövde 😉

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

2 KOMMENTARER

  1. Man brukar säga att ”det måste bli värre innan det blir bättre” och nu måste du ju ha gjort bort värre så det kan alltså bara bli bättre. Dessutom har jag hört att blondiner har roligare. 😉
    Min filosofi är att ”som man sår får man skörda”. Dvs om jag är snäll och hjälpsam får jag samma tillbaka, men inte nödvändigtvis av den jag förväntade mig det av.

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.