Framgångsrikt system på ATG Tillsammans

461

framgångsrikt system på ATG Tillsammans

Rocky Winner och Peter Ingves var en storskräll i guldloppet i Halmstad. Foto: Malin Albinsson Foto av MALIN ALBINSSON

Storskrällen Rocky Winner i gulddivisionen kom med i sista stund. 
Joakim Widén i Linköping är hjärnan bakom ett framgångsrikt system på ATG Tillsammans som spelade in 5,5 miljoner kronor i Halmstad V75 på lördagen. 
– Nu köar folk för att vara med men vi måste vara hårda och inte ta in fler.

Lagkaptenen för ”Widén 500” på den digitala tjänsten på nätet har hållit sitt lag flytande och mer där till i två års tid med bland annat två storvinster på 400 000 och 300 000 kronor förra året.
På lördagen hade 38 lagmedlemmar som namnet antyder satsat 500 kronor var i V75-systemet och fick runt 143 000 kronor tillbaka. Sammanlagt nästan 5,5 miljoner kronor i vinst.
Detta i en omgång där totalt fem system överlevde och blev värda dygt fem miljoner kronor vardera.
Joakim Widén jobbar som säljare på ett It-företag i Linköping och har travet som en av sina hobbys. 2016 bildade han sitt lag och i takt med vinsterna flutit in har insatsen justerats något uppåt.
Lagmedlemmarna har blivit fler och fler men runt dagens 40 andelsinnehavare tycker han är lagom.
– Annars späds det ut så mycket om man vinner. Vi tar inte in några fler nu utan försöker köra på och ha roligt vi som är i stället. I morse (dagen efter storvinsten) bestämde vi att vi skulle träffas alla som vill när V75 går i Mantorp om två veckor. Då bokar vi bord i restaurangen och har lite party där, säger Joakim Widén.

Spelar gratis i fem år
5,5 miljoner kronor på ett bräde. Joakim Widén har räknat ut att det räcker ett tag även om turen och skickligheten aldrig gör sig påmind igen.
– Vi spelar gratis i 257 veckor nu om det skulle gå dåligt. I fem år!
Joakim Widén är med på kände spelaren och storvinnaren Chrille ”Krukan” Erikssons system. Av honom lärde han sig också att spela så kallade reducerade system för något år sedan.
– Det är så jag spelar i mitt bolag och inför omgången i Halmstad kändes det närmast till hans att bygga runt Peter och Johan Untersteiner som ju brukar lyckas rätt bra på hemmabanan. Så utgångshästarna blev Johans Ambon Degato och Pastore Bob. Spiken Peter Untersteiner med Ultimate Wine, säger storvinnaren som unnade sig vin och en cigarr under lördagskvällen.

”Tackar Lövgren och Kolgjini”
I gulddivisionen hade ”Widén 500” brassat på med nästan alla hästar. Ursprungstanken var dock att bara ta med några stycken i V75-3.
– Jag hade inte tänkt så många hästar men när jag såg att det var fem som skulle köras utan skor tänkte jag att det kunde bli ett riktigt jäkla körande av det, och det blev ju rätt. Jag fyllde på i det loppet och fick med skrällen Rocky Winner. Så jag får nästan tacka Joakim Lövgren och Lutfi Kolgjini som körde mot varandra där, säger Joakim Widén.

Fotnot: ATG Tillsammans är en digital tjänst som är tillgänglig via tillsammans.atg.se. Där kan man skapa lag och vara flera som delar på samma V75-system.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelEndast fem system prickade alla vinnarna på V75 i Halmstad
Nästa artikelElitloppet 2018: Andra travaren sedan 1952 som tävlar under schweizisk flagg

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.