Frozen eller skrällen High Stage?

273

TILLISTUSING

Förra lördagen blev det riktigt spännande ett tag. Efter att ha satt en 42-oddsare i första DD skulle min spik Mellby Toker ge 489 ggr tillbaka vid vinst. Och han ledde ju loppet länge men det visade sig att loppet var 400 meter för långt.  Spännande var det i alla fall.

I lördagens DD tror jag att Frozen i DD2 är det absolut bästa draget.  Loppet är fantastiskt bra och att gå emot såna som Jeppas Maxi, Poker Kronos och Riff Kronos är inte givet men jag gör som oraklet Nybrink…jag tar ställning.  Men jag lägger även till en riktig rensare som kan profitera på att de fyra kör mot varandra.

Lördagens spel:

DD1: Här ville jag egentligen ta med alla men jag sållade lite till förmån för min dunderskräll i DD2.  2 Magiccarpetride måste med på form, kusk och läge. 4 Perfect Power är från stall Untersteiner och därmed behövs inga fler kommentarer. 5 Tresor d’inverne har äntligen fått framspår igen och kan vara en riktig skräll här. 6 Underpaid Hanover är en bra häst och körs av Björn Goop och måste därför med. 7 Big Sky Hurricane är en kanonhäst och har ”världensbästaJohnny” i sulkyn och ska givetvis streckas. Till sist tar jag med den gamle formstarke kämpen 10 Narold Vox som kanske visade något sviktande form senast men kan smyga med här och skrälla till lite..igen…

DD2: Här tror jag till 95% att 10 Frozen vinner. Den form han visade senast räcker mycket långt här. Andra hästar (läs Jeppas Maxi och Riff Kronos) är tvingade att sätta fart på loppet vilket gynnar Frozen till slut.  Jag spelar lite med hjärtat här också då hästen var spikad på min lapp som gav mig 188 000 den 1 mars.

Jag kan dock inte låta bli att ta med Melanders 5 High Stage också.  Hästen har kanonform och kanske slipper göra nåt jobb alls här och kan därmed bli livsfarlig. Melanders stallform verkar också gå rakt uppåt.

 

DD1: 2,4,5,6,7,10

DD2: 5,10

12 kombinationer x 10 kr = 120 kr

Kvar efter lördagens spel: 979 kr.

 

Lycka till !  Och glöm nu inte att spika Alfas Da Vinci på V75 söndag.

 

Föregående artikelSvante slår ur underläge inför EXTRA V75 28 september
Nästa artikelV75 resultat lördag 27 september 2014 från Solvalla

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.