Fullständig analys inför V75 JACKPOT Halmstad

78

liraren

LIRAREN från SPELGUIDEN AB inför V75 HALMSTAD

DAGS ATT HÅVA IN LITE EXTRA SEMESTERPENGAR?
LIRAREN och alla andra andelar hittar ni hos https://atg.se/cigarrmagasinet

Fullständigt tips hittar ni på http://tipsaren.com

ÄNTLIGEN ETT VETTIGT LÄGE FÖR VIKENS HIGH YIELD!
Avdelning 1 Ranking
A: 1-6-10
B: 8-2-3-7-4-5
C: 9-11-12

SPETSSTRIDEN
Då det handlar om voltstart så ska 1 Vikens High Yield ha en klar fördel från innerspåret och är klar spetsfavorit. 4 Dom Perignon har en naturlig startsnabbhet oavsett om det handlar om volt eller autostart men här låter det som att man ska ta det lugnare den första biten. Största hotet finns därför på springspåret i 6 Racing Ribb som Adrian kommer att göra ett försök med.

ANALYSEN
Voltstart i den näst högsta klassen är inte helt vanligt förekommande men vi får se det här. 1 Vikens High Yield har haft mängder med dåliga utgångslägen och har nu äntligen haft tur med fru fortuna. Innerspåret bör innebära ledningen och då ökar förstås segerchanserna markant. Kördes inte för fullt senast efter att ha suttit fast efter att Bergh chansat och hästen gick i mål med krafter sparade. Siktar på revansch här! 6 Racing Ribb fick inget enkelt lopp senast men gick ändå i mål med sparat till slut trots galopp och dödens. Här kommer Adrian att försöka ta piken av favoriten annars luktar det dödens lång väg. Man hoppas kunna köra barfota runt om igen och hästen behåller sin form. 10 Can Lane är en speedig sort som får dra nytta av att smyga med här från sitt bakspår. Galopp senast men normalt sett inte osäker och vid de dubbla segrarna var hästen jättefin. Vanlig vagn den här gången då det handlar om voltstart, 8 Jula Downton är rysaren i loppet. Får Björn Goop i sulkyn som kan rygga tipsettan till lika stallkamraten och lyckas man få rygg på ledaren så lär ”chefen” se till att luckan kommer över upploppet. Ännu segerlös i Sverige men satt fast med lite sparat senast. Pass upp!

CONDIOR FLYGER TILL LEDNINGEN HÄR?

Avdelning 2
Ranking A: 7-10
B: 15-3-14-13-8-9-6-4
C: 5-11-12-1-2

SPETSSTRIDEN
1 Aft Galley utrustas med ett helstängt huvudlag för att kunna öppna bättre men vill väl ändå ha en rygg? 3 Erik Youknow kan också öppna raskt men frågan är om Iina Aho är intresserad av tätpositionen eller om hon också tänker sig att släppa?
Det kan öppna för 7 Condior som alla gånger vill till tät. 8 Shapes står svårt till men är inte oäven ut.
ANALYSEN
Final i Wången Cup och många segersugna kuskar till start. 7 Condior känns väldigt spännande här med Kevin Oscarsson i sulkyn. Det kan bli så enkelt att hästen flyger till spets och då blir den onekligen svårtuggad. Krokade ihop med en annan sulky under frammarsch senast och galopperade vilket inte är noterat i raden. Formen ska fortsatt vara bra och det blir barfota runt om igen. Måste ses med tidig chans! 10 Lucky Truc är en fin fyraåring som gjorde comeback senast efter en längre vila. Kördes då försiktigt men avslutade klart positivt till slut och det var knappast slutsålt över mål. Här siktar man på att rycka skorna för första gången vilket tränare Arnqvist tror kommer få effekt. Har styrkan för att kunna ta dem i spåren till slut och blir det bara tempo som det brukar bli i den här typen av lopp kan det räcka riktigt långt. 15 Mystic Mom öppnar aldrig särskilt bra så utgångsläget den här gången kanske är av mindre betydelse. Gick snabbt till slut i ett bronsförsök senast bakom bl.a. Morotai Degato och går här ner i klass. Kan på sin hårdhet sänka de flesta. 3 Erik Youknow får en fin position och det är lite upp till kusken om det ska bli ledning eller rygg på ledaren. Det senare är kanske det troligaste alternativet och med lucka till slut är det här en tänkbar skräll. Var formstark under våren. Viss osäkerhet för formen nu finns.

CYBER LANE BÖR HA TOPPCHANS ATT SPÅRA RUNT OM!

Avdelning 3
Ranking A: 1
B: 4-11-5-3-12
C: 7-6-10-8-9

SPETSSTRIDEN
Det ska nog till ett jordskred om 1 Cyber Lane ska bomma spetsen här. Med en struken samt 4 Heart Of Steel och 7 Generaal Bianco som största konkurrenter så tror vi inte att någon av dem kommer att utmana här.

ANALYSEN
Det ser ut att bli en klar hemmaseger i veckans guldlopp då 1 Cyber Lane startar från innerspåret och det är bara att spika för vi ser inte vem som ska kunna utmana. Hästen var inte riktigt på topp elitloppsförsöket som var hästens senaste start och det går inte att lägga någon vikt vid. Är behandlad efter det. Avslutade då ändå 1.06 sista 300 meterna vilket inte många hästar mäktar med. Jobbar därefter på bra och här blir et barfota runt om. Vettig spik trots hög streckprocent. 4 Heart Of Steel hade vi lite feeling för senast då han var ganska bortglömd bland spelarna och hästen var också bra som tvåa bakom omöjlige Cokstile den dagen. Är snabb från start men tar nog inte upp kampen med omgångens spik. Kan kanske skapa en lucka och glida ner i ryggen på ledaren här? Vid gardering. 11 Short In Cash har gått snabbt mellan sina galopper på slutet så formen är det inget fel på. Kan Björn hålla hästen i rätt gångart hela vägen här kan han sluta långt framme trots utgångsläget. Körs till slut? 5 Shocking Superman får inte aktionen att stämma riktigt i loppen men kapaciteten är det inget fel på. Hade lite svårt att följa med till slut senast. Får räknas som en skräll här.

SVÅRFUNNEN SPETSHÄST GÖR LOPPET ÖPPNARE!

Avdelning 4
Ranking A: 7-6-3
B: 2-10-9-1-8-11
C: 4-5-12

SPETSSTRIDEN
Inga direkta snabbstartare och spetsstriden är oviss. 1 Baron Frontline haft innerspår en gång i början av karriären och öppnade då bra. En del vatten under broarna har dock runnit sedan dess och det är osäkert hur han tar sig i väg här. 3 Flirting Diamond är inte heller känd som någon snabbstartare men skulle ändå kunna köras till ledning i brist på konkurrens. Båda springspårshästarna 6 Encore Cloc och 7 Ol Dono Lengai är båda ovana vid voltstartssystemet men det låter ändå positivt på den sistnämnda som med Magnus A Djuse kan pricka rätt.

ANALYSEN
Jämnt försök i den näst lägsta klassen och distansen är dessutom lång vilket kan få betydelse för utgången. Spetsstriden är lurig men vårt drag blir 7 Ol Dono Lengai som det låter allmänt uppåt på. Ska inte ha några problem med voltstart och med skicklige Djuse i sulkyn kan det bära till ledningen då konkurrensen där inte är jättetuff. Avgjorde enkelt senast utan att det var slutsålt över mål och gillar den långa distansen här. Måste passas i alla sammanhang! 6 Encore Cloc känns också som en intressant häst och med Björn Goop i sulkyn blir det mesta spännande.
Osäkerhet kring voltstart finns men då hästen inte uppvisat några hetsiga tendenser bör det gå bra. Har imponerat i Danmark två gånger om efter regibytet till Sten Juul och fortsätter hästen på den inslagna vägen kan det räcka långt även här. Ska streckas. 3 Flirting Diamond var riktigt vass under finalen senast under elitloppshelgen. Har därefter fått pausa men har tidigare gått bra direkt efter uppehåll och även om hästen inte är vässad så talar det för att en ny bra insats kommer här. Skulle i ett andraskede av loppet kunna köra sig till spets beroende på vad konkurrenterna tar sig för. Bör ses med chans. 2 Jaxon V.S. kommer från två raka segrar i övertygande stil och måste tas på allvar då distansen också är den rätta. Har tagit lite tid på sig att komma i gång men är nu uppe i varv för att prestera på topp. Kan flyta med här från andraspåret och se vad konkurrenterna hittar på.
Ska inte räknas bort.

HÅLLER SJÖSTRÖM UT SIN VÄRSTA KONKURRENT?

Avdelning 5
Ranking A: 2-4
B: 3-1-11-6-5-9
C: 8-12-7-10

SPETSSTRIDEN
2 Amalencius B.B. siktas mot ledning vilket också 4 Global Beware gör. Däremellan finns också 3 Versace Broline som utan att vara någon blixt kan bli ett hinder för utvändig häst. Sjöström håller ut dem?
ANALYSEN:
I den lägsta klassen finns flera segervana hästar från fina startspår som tänker vara med och göra upp om segern. 2 Amalencius B.B. använde segerreceptet ledning runt om senast och efter att ha fått bestämma en bit så var det inga problem att vinna knappt men säkert till slut. Här blir det barfota runt om igen och dessutom siktar man på jänkarvagn för första gången vilket Nurmos tror kommer få effekt.
Fortsätter att utvecklas för varje start och bör vara med och göra upp om det här. 4 Global Beware är också en utmanare om ledningen och skulle förstås vara gynnad av att komma dit. Vann enkelt från den positionen senast och har nu fått två lopp i kroppen efter vila. Barfota bak gav en klar förbättring gentemot skor på bakhovarna så det blir fortsatt samma balans. Ska räknas tidigt. 3 Versace Broline har höjt sig något i Lövgrens regi och tog även han en spetsseger i sin senaste start efter att ha övertagit den efter 300 meter. Är inte jättesnabb från start men kan vara med och köra om positionerna och dessutom ställa till det för de värsta konkurrenterna. Ska räknas med chans. 1 Howdy Quick var mycket betrodd i Kalmar under midsommarhelgen och höll då farten på ett bra sätt efter att ha fått gå i spåren sista varvet utan rygg. Nu rycker man förmodligen alla skor för första gången och eventuellt åker också någon form av helstängt huvudlag på för att få hästen rappare från start. Riskerar ändå att bli fast. Med i striden om det löser
sig.

DET KAN BLI ÅKA AV FRÅN START!

Avdelning 6
Ranking A: 3-5-1
B: 4-10-6-2-7-8
C: 12-9-11

SPETSSTRIDEN
1 Astronascente Zac har tidigare visat sin startsnabbhet och från ett innerspår med Björn är man spetsfavoriter. 4 Get Ready On Tour samt 5 Laradja Vrijthout är de värsta konkurrenterna och den sistnämnde visade med besked sin startsnabbhet senast då han brakade till ledningen från spår sex. Kommer att utmana!

ANALYSEN
Bra klass på detta bronsförsök och dessutom över sprinterdistans med flera startsnabba hästar. 3 Rackham blir alltid mycket betrodd och när spelen är lagda så är han det troligen igen. Fick strykas inför starten på Kalmar men har sedan tränats på som vanligt så formen ska vara bra. Över den korta distansen är det nog så att Christoffer Eriksson sätter sig i dödens för att ta dem den tunga vägen. Kan också lyckas och han får tipset. 5 Laradja Vrijthout får inte glömmas bort. Bombade till spets i sin senaste start och såg ut att vinna innan Easy Cash spurtade ner honom de sista 50 meterna. Nu är distansen ett halvvarv kortare vilket är ett plus och man ska dessutom hänga på hästen en jänkarvagn för första gången vilket också kan ge en extra kick. Barfota runt om som senast. Skulle Conrad lyckas blåsa till spets igen så kommer det att räcka riktigt långt och även on det inte huvudscenariot så går det inte att utesluta. Passas! 1 Astronascente Zac är huvudfavorit att nå den åtråvärda spetspositionen och från den positionen brukar hästen bita ifrån sig väldigt bra vilket statistiken vittnar om med 8/10 segrar i den positionen. Förutsättningarna ska passa bra och hästen känns som ett givet streck. 4 Get Ready On Tour kan också vara med och sätta färg på loppet genom sin startsnabbhet och Jepson kommer att prova en bit. Stenströmer tycker att hästen växer två klasser i spets så att man kommer att ge det en chans råder det ingen tvekan om. Allt eller inget?

CHICHARITA KOMMER ATT KLIVA RUNT DEM!

Avdelning 7
Ranking A: 12
B: 14-11-8-15-7-2-10-3-1-4
C: 5-6-13-9

SPETSSTRIDEN
1 Georgia Am har varit snabb i voltstart men hur det är bakom bilen känns mer osäkert. Har i bilprovstart ändå visat viss snabbhet men då distansen är lång kanske taktiken ändå är ett invändigt lopp. 4 Mission Beach och 5 Digital Pro är däremot väldigt vassa bakom bilen och lär göra upp om det initialt. Vad som sedan händer är den stora frågan. 7 Alexi Quick laddas också och utvändigt om denne finns stallkamraten 8 Beauty Wind och här kan det bli positionsbyten. Skulle 12 Chicharita sändas framåt tidigt kanske ingen vill svara henne heller?
Öppet!

ANALYSEN
Diamantstoet och lång distans och vi provar att ställa 12 Chicharita ensam på kupongen då det handlar om en riktig undantagshäst. Kommer närmast från seger i det finska stoderbyt som vanns med en gäspning. Har därefter fått vila upp sig efter mycket resande och känns nu riktigt fin i jobben igen. Ska tävla med jänkarvagn för första gången och åter utan skor. Även om det är debut på distansen samt att hästen tagit sina flesta segrar på ledningen så handlar det här om en undantagshäst som ska kunna kliva runt det här fältet. Ett scenario är att Örjan kör framåt tidigt i loppet för att försöka överta ledningen och går det enkelt är loppet över. Vi spikar!
14 Kali Smart skrällde under elitloppshelgen då hästen tävlade barfota samt med jänkarvagn för första gången vilket gav rejäl effekt. Skaffar sig alltmer hårdhet för varje start och ska kunna kliva runt de flesta i det här fältet. Har dragit på sig mycket pengar på kort tid och gått upp i klass. Räknas ändå tidigt. 11 Rock My Dreams vann senast trots att man krokade ihop med en galopperande konkurrent över upploppet. Har inga lopp i Tyskland och gör resan hit för att få det. Styrkan finns där och stämmer det på vägen är man långt framme. 8 Beauty Wind är outsidern. Om scenariot blir så att Björn får överta ledningen tidigt så kommer det att räcka en bra bit. Har startat i tuffa gäng och visade form i sin senaste start. Får inte förbises
här.

DAGS ATT HÅVA IN LITE EXTRA SEMESTERPENGAR?
LIRAREN och alla andra andelar hittar ni hos https://atg.se/cigarrmagasinet

Veckans V75-förslag är ett vanligt matematiskt och kostar 4320 kr att lämna in.

Kupong #1
1) 1,2,6,8,10 (3-7)
2) 3,7,8,9,10,13,14,15 (6-4)
3) 1 Cyber Lane (4-11) 4) 2,3,6,7,9,10 (1-8)
5) 1,2,3,4,6,11 (5-9)
6) 1,3,4,5,6,10 (2-7)
7) 12 Chicharita (14-11) 5x8x1x6x6x6x1=8640 rader
DD-förslag#1 6×200 kr
1) 1,3,4,5,6,10
2) 12 Chicharita

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelJanne Jackpot i Comeback efter utbrändheten
Nästa artikelInför V75/dubbeljackpot: Spets och slut för Untersteiners elitloppshäst?

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.