Fullständig analys V75 Kalmar från Spelguiden AB

175

spelguiden

 

ANALYS AVD 1-5 från TIPSAREN – SPELGUIDEN AB

V75-1: 1 INGO fick bästa tänkbara startspår i volten och Stoffe laddar för allt vad tygeln håller när 5-åringen fungerar absolut bäst med tät- känning. 8 HOBBY DE L’ITON kom tillbaka storstilat efter gunga sen- ast och felfri slutar 6-åringen garanterat i striden med minsta klaff…
RANKING: A: 1-8-2 B: 5-12-7-3-11 C: 4-6-9-10

V75-2: 6 OSCAR L.A. kommer laddad till tänderna och Team Lövgren slår på stort med barfotabalans runt om som kan ge en extra växel.
Bra chans från alla positioner, men Jocke behöver knappast lägga hela lasset första femhundringen för att få ledningen och brisa undan!
RANKING: A: 6 B: 5-2-4-1-8 C: 3-7-12-11-9-10

V75-3: 4 DOUBLE EXPOSURE avslutade rykande i ösregnet senast och bärgade fjärdeplatsen från absoluta kön. 7-åringen är startsnabb med autostart och Örjan fiser till ledningen bland skräckslagna mot- ståndare. Respekten är stor för Kung Kihlström och vi spikar rakt av!
RANKING: A: 4 B: 3-5 C: 2-7-6-8-1

V75-4: 3 LUCKY BASE drog vinstlotten i spårtombolan när Akjas Funnymaker avkomman kan öppna rappt från trean i voltstart och från täten en svår nöt att knäcka. Men vi garderar när det finns ett koppel av gasglada kuskar som kan ställa alla taktiska ritningar på kant..
RANKING: A: 3-8-12-14 B: 13-7-15-2-4 C: 10-5-6-9-1-11

V75-5: 1 TYCOON CONWAY HALL är blixtrande bakom bilen och den vita riddaren från söder drar snabbare än sin egen skugga till ledning- en. Team Jensen låter äckligt nöjda och det kan vara spets & slut..
RANKING: A: 1 B: 12-5-10-4-7-11-8-9-6 C: 2-3

Fullständig analys från TIPSAREN hittar ni på http://tipsaren.com
TIPSARENs & LIRARENs ANDELSSYSTEM hittar ni här: https://www.atg.se/cigarrmagasinet

ANALYS AVD 6-7 från LIRAREN – SPELGUIDEN AB

V75-6, DD-1
Ranking A: 3-4-9 B: 12-10-8-6-2-1 C: 11-5-7
SPETSSTRIDEN Körning från start är att vänta. 1 Devil Sound försvarar troligen innerspåret för att som bäst hitta rygg på ledaren. 3 Hill Street har vid laddning spetsat vid samtliga tillfällen och får gälla som spetsfavorit. 4 Man At Work brukar också köras offensivt och kan vara ett bud. Vi har sedan även 5 Secret Mission och 6 Island Life som också är raska bakom bilen. Upplagt för snabba första 500 meter!
ANALYSEN Silverdivisionen har som alltid starka startfält. 3 Hill Street tror vi mest på då Örjan bör vara så pass offensiv att han kan ta ledningen trots snabba hästar utvändigt. Har laddats fyra gånger i Sverige och då tagit ledningen varje gång! Bra avslutning senast och behövde det loppet för att gå framåt. Leder loppet länge. 4 Man At Work är en fantastisk häst som alltid kämpar enda in i över mål. Fick åter utdelning i finalen senast på Solvalla efter att ha fått överta ledningen. Kan tryckas av om Jorma vill och har i så fall spetschans. Bör oavsett hitta en position i den främre träffen och kan dödens undvikas vore det ett plus. Tidigt bud. 9 Zap Di Girifalco gör bra lopp varenda gång men har haft en del otur i loppen som senast då hästen blev över och fick backas. Här kan Jepson bara hoppas på att det blir full körning från start för då lär man kunna kliva in i matchen till slut. Bör passas tidigt! Jokern är kapable 12 Norton Commander som liksom tipstrean är beroende av tempo på loppet. Är som bekant i sina bästa stunder oerhört bra och har han dagen tycker vi inte att hästen går att räkna bort. Blev alldeles för vass senast och man har nu tuffat till träningen för att få hästen mer i balans. Inte helt avsågad.

V75-7, DD-2
Ranking A: 7-9 B: 2-10-3-11-4-5-8 C: 6-1
SPETSSTRIDEN 2 Sobel Jasmine och 3 Zlatan Knick är klart snabbast och ska ta sig förbi 1 Pols Crazy Diamond som kan streta emot inledningsvis. Fördel Sobel Jasmine?
ANALYSEN Öppen avslutning om nu inte 7 Velten Limelight tänker göra processen kort för övriga. Hängde med Don Fanucci Jet senast och lämnade då det övriga fältet och det är förstås starka papper alla dagar i veckan. Utgångsläget är förstås det som ställer till det men vi är inte främmande för att Ebbinge kör framåt mot dödens för att sedan köra i den positionen, det finns inte så mycket andra alternativ över den korta distansen. Bör ses med skaplig chans. 9 King Of Everything verkar åter vara på tårna igen efter en väldigt bra insats senast och förlusten då var väldigt knapp. Startsnabb rygg här och med samma insats som senast ska hästen sluta långt framme här. 2 Sobel Jasmine har 7/10 segrar från spets så Henriette lär sätta allt på ett kort. Väl tuff öppning senast men mycket bra i starten innan då hästen vann ohotad från just ledningen. I striden. 10 Zodiac Dany Grif var positiv i sin första start i Sverige senast och bör ha blivit bättre med det loppet i kroppen. Segrarna är tagna från spets (6/7) men man planerar ändå att rycka skorna för första gången här. Bra startrygg och hästen känns inte avsågad på något sätt.

Fullständig analys från LIRAREN hittar ni på http://tipsaren.com
TIPSARENs & LIRARENs ANDELSSYSTEM hittar ni här: https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.