Glimmas DD inför V86 13 september 2023

68

glimmas v86 dd kopiera

Dagens GlimmaDubbel 13/9

I första DD är rankar jag Love Keeper högst. Han är med och gör upp om spets då han är snabb ut. Fina insatser hela tiden. Det som talar emot är att det kan vara lite tätt mellan starterna. Vidare tar jag med Joe Dalton som även han är snabb ut men där finns en risk för galopp om han pressas i spetsstriden. Till sist väljer jag Jalapeno K som har ett finns smygläge och med en vass speed i bagaget kan han överraska många på upploppet.

I andra DD spikar jag Dechatlon som gör bra insatser hela tiden. Går ner i klass och rycker dessutom skorna för första gången vilket jag tror ger en extra växel så jag spikar.

DD1: 2 Love Keeper, 1 Joe Dalton, 9 Jalapeno K
DD2: 6 Dechatlon

Häng med på kvällens V86 Jägersro/Solvalla
https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/222417_V86_2023-09-13_40_1

Föregående artikelInför V86: Boreas en frisk fläkt hos Widegren
Nästa artikelInför V75: Spännande debut i ny regi

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.