Glimmas DD & V75 inför MOMARKEN

53

glimmas v86 dd

Efter en fin onsdag med full pott på V86 och 42 730 kr in till 18 andelsköpare är jag nu taggad inför helgen!

I första DD gör Stoletheshow årsdebut och är normalt sett huvudet högre än övriga i detta lopp. Han bör spikas. Utmanar gör Dark Roadster. Detta då det sur ut att kunna bli tempo på loppet då det är några hästar som är snabba ut. Och skulle någon av dem bråka med Stoletheshow kan vi få se Dark Roadster spurta förbi samtliga på upploppet.

I andra DD rycker man skorna på Mercenary vilket är en stor fördel. Han har bra kapacitet för klassen och bör kunna plocka ner detta gäng. Jag tar även med Thai Targaryan som Frode är uppåt på. Han ser detta som sin bästa chans för dagen. Jag spelar med två hästar i första och två i andra men då oddset kommer bli lågt på Stoletheshow rekommenderar jag att lägga till en bra slant på en rak DD med Stoletheshow och Thai Targaryan.

DD1: 2 Stoletheshow, 7 Dark Roadster

DD2: 2 Mercenary, 4 Thai Targaryan Vad gäller V75 rundan så finns det stor risk att det slutar med låg utdelning. MEN vi hoppas att ett par av de stora favoriterna faller. I sådant fall kan det bli riktigt kul. Ta med några lågprocentare på kupongen! För att nämna några så känns följande som en kul krydda. 9 Park View I första, 4 Haradi I andra, 11 Grislefaksen GL I fjärde.

VAR MED PÅ MITT ANDELSSPEL HÄR: https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221973_V75_2023-03-18_80_5

Föregående artikelInför V75: Spännande gulddebut för Oskars stjärna
Nästa artikelInför V75 Momarken: Hamre rankar sina chanser

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.