Glimmas Dubbel till 25 mars Solvalla

56

glimmas v75 dd kopiera

Dagens GlimmaDubbel 25/3

I första DD spikar jag Bugatti Hall som tar stora kliv mot att bli något alldeles extra! Kan vinna oavsett lopp och med ett bra läge denna gång bör detta vara en säker seger trots bra motstånd. Dessutom kryddas det med första barfota. Om jag ska nämna en skräll så gillar jag Cornerstone som med rätta turen kan överraska.
I andra DD rankar jag Castor the Star först. Imponerade stort på mig i lördags med vinst på kort distans från spår 11. Svårt spår igen men av med skorna och vi ser fram emot en ny fin insats. High on Pepper kommer klättra i klasserna och är klar förstahäst på framtida kapacitet. Slutligen plockar jag med Bottnas Idol som från ett bra läge kommer få en fin resa.

DD1: 5 Bugatti Hall
DD2: 12 Castor the Star, 11 High on Pepper, 2 Bottnas Idol

Och min V75 finner du här
https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/221973_V75_2023-03-25_5_5

Föregående artikelInför V75: Statistiken talar för minst en seger
Nästa artikelV75 Tips + Unik statistik inför finalerna!

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.