Goop kastades ur sulkyn

48

goop incident

Travhästen Aung San Suu Kyi är knappast varit aktuell för Nobels fredspris efter sitt uppträdande på måndagen då hon kastade stjärnkusken Björn Goop ur sulkyn.Foto av Kanal 75

Hästen stegrade sig och stjärnkusken Björn Goop slungades ur sulkyn.
Från sidan såg det mycket dramatisk ut.
– Det är en tuff sport det här, men det är jäkla kul, sa Björn Goop efter måndagens incident på Färjestadtravet.

Travhästen Aung San Suu Kyi var inte på sitt bästa humör och gjorde sig av med stjärnkusken Björn Goop i startvolten i lopp 1 på Färjestadstravet.
Hästen, som fått sitt namn efter den burmesiska Nobel-fredspristagaren, skenade sedan flera varv runt Färjestadstravet innan hon till slut kunde fångas in. Det fyraåriga stoet, som både tränas och delägs av Björn Goop blev struken ur loppet.
Björn Goop kom också ifrån den vådliga luftfärden utan några men – och han var tillbaka i sulkyn bakom Arne Anka redan i nästa lopp. Några lopp senare fick Björn Goop besöka vinnarcirkeln med Mr Va Bene och kommenterade då olyckan i lopp 1 så här:
– Hästen blev skärrad och fick panik, helt enkelt. Det är sådant som kan hända. Hon är orutinerad och började resa sig och då fanns ingen chans att sitta kvar i vagnen utan jag ramlade ur, tyvärr.
– Det är en tuff sport det här, men det är jäkla kul. Jag har varit med om olyckor tidigare och det kommer säkert hända igen, men det är sådant man får vara beredd på, sa Björn Goop.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

5 KOMMENTARER

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.