Helgen som gått och morgondagen

18

dd-tips dd-blogg

Igår gjorde Fascination comeback i ny regi på Halmstadtravet. Hon slutade trea efter en defensiv styrning och såg bra ut. Tror hon ska få en genomgång nu och är allt bra så blir det säkert en ny start. Vi håller tummarna för att allt är bra med henne och att vi får se henne på banan snart igen.
West Wing trodde jag mycket på i lördags och när Johan skickade fram honom i dödens trodde jag att det skulle vara klart. Tyvärr hade West Wing ingen bra dag och man kan misstänka att allt inte stod rätt till. Pratade med skötaren som sa att han var jättefin i värmningen men när han skulle ge det där sista i loppet så var det tomt i tanken. Nya tag!

I DD-1 på Jägersro tänker jag spika 3 Paramount som väl blir klar favorit. Tror inte det är några problem att det är årsdebut och det osar spets och slut lång väg. Visserligen intressant att Ingves väljer att köra 9 Lovelock (Ingves brukar köra Paramount) och man kanske kan bli lite orolig men jag tror nog han får svårt att rå på Paramount ändå.
I DD-2 ser det ut att kunna bli en duell mellan 5 Vivo Per Lei och 10 Hobard och dessa drar flest streck på sig. Det blir dock ett trist odds med dessa två och jag får försöka hitta på något skoj här. 6 Mr Simpson har en hel del kapacitet i sig och denna gången får han Johan Untersteiner i vagnen. Mr Simpson presterar lite ojämnt och likväl som han kan överraska här så kan han bli bland de sista. En chansspik!

DD-1: 3 Paramount
DD-2: 6 Mr Simpson

Våren är kraftigt i antågande vilket man även märker i startlistorna. Det blir bättre konkurrens och innan vi vet ordet av har kanonerna luftat sig och Olympiatravet, Elitloppet och de övriga nordiska storloppen väntar runt hörnet. En underbar tid att se fram mot! I V64-1 ser vi fine 3 Nougat Ås som redan avklarat årsdebuten och förhoppningsvis får vi se honom trycka till detta gänget!

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.