Grand Slam-Tobbes miljondrag till V75

59

miljondrag

Torbjörn Arenander blev historisk när han tog hem Grand Slam på V64 och vann tio miljoner kronor.
Nu är det läge att ta rygg på storvinnaren som bjuder på heta tips inför lördagens dubbeljackpot på V75 – där 58 miljoner väntar på en ensam vinnare med sju rätt.
– Emmett Brown är stenklar, säger Torbjörn om hästen som han är med och deläger.

Söndagen 21 augusti var det en vinnare som tog hela på potten på V64 med Grand Slam i Årjäng. Belöningen blev tio miljoner kronor och det var Torbjörn Arenander, 50, som var den lycklige vinnaren. Han bor i Årjäng där han driver en målerifirma och är en mycket rutinerad travspelare. Torbjörn var på plats och upplevde dramatiken på banan när han blev den första vinnaren att ta hem Grand Slam-miljonerna.
– Det var fantastiskt men overkligt. Jag bara skrek när de ropade ut att det var en vinnare som tog Grand Slam. Visst var man lite chockad direkt efteråt, säger Torbjörn Arenander.
Nu har det gått drygt tre veckor och miljonvinnaren har nätt och jämt hunnit landa.
– Det har varit stor uppståndelse efteråt och rätt så jobbigt faktiskt. Fram till i slutet av förra veckan har det varit ett jäkla pådrag men nu börjar det släppa. Första veckan var det mycket tv, radio och tidningar och folk som kom fram till mig hela tiden. Samtidigt skulle jag driva mitt företag med fem anställda och det var inte så lätt. Men killarna har ställt upp jättebra och fixat mycket själva. Det är jag tacksam för.

”Knappt hunnit landa”
Torbjörn berättar vidare att det firades en hel del på söndagskvällen efter den lyckosamma fullträffen.
– Det är knappt några ställen som har öppet en söndagskväll i Årjäng. Så vi satt hemma och det blev mycket champagne och det var fullt med folk som kom förbi. Jag blev lite halvfull där på söndagen och det kändes i huvudet dagen efter, säger han med ett skratt.
– Faktum är att jag inte har hunnit landa förrän nu och börjar förstå vad som har hänt.

Vunnit miljonvinst tidigare – och varit nära igen
Torbjörn Arenander är en travfantast och spelare som har hållit på länge. Han har vunnit flera storvinster tidigare och har även varit nära att plocka hem ytterligare miljoner efter Grand Slam-vinsten.
– Jag har hållit på med trav i 40 år och spelar regelbundet. Jag försöker att gå på trav så ofta jag kan men annars ser jag det via ATG Live på datorn. Tidigare var största vinsten på 3,3 miljoner som jag och en kompis vann på V75 en påskhelg på Romme för två år sedan.
– Men jag har även varit väldigt nära stora pengar de senaste veckorna. Redan dagen efter att jag vann i Årjäng så var det V64 på Färjestad. Jag hade tänkt att åka dit men gjorde inte det utan lämnade in på nätet istället. Det var inte någon som hade sex rätt den kvällen och jag hade fem rätt och sprack i den andra avdelningen på favoriten. Jag hade spikat nummer ett, en häst från Årjäng som satt bombfast och hade vunnit lätt med lucka. Då hade jag tagit hela potten igen och fått fem miljoner.
– Sedan i V75 på Jägersro under derbyhelgen så spikade jag skrällen Tufetto Jet. Jag valde sedan mellan Nadal Broline och Heartbreaker V.S. och spikade den sistnämnde. Jag gjorde ihop med en kompis och vi hade resten av vinnarna. Hade vi valt Nadal Broline som spik så får vi fyra miljoner, berättar Torbjörn.

”Emmett Brown dunderfin i jobb – spets och slut”
Den här veckan är det en mycket intressant V75-omgång på lördag rent spelmässigt. Det är nämligen dubbeljackpot på Solänget, där en ensam vinnare kan ta hem 58 miljoner kronor enbart på sju rätt. Lita på att ”Grand Slam-Tobbe” kommer att göra vad han kan för att kamma hem en ny storvinst. Han har som vanligt läst på en hel del och bjuder här på sina bästa tips och ett V75-system. Torbjörn, som även är hästägare, har dessutom starthäst på V75. Han deläger Emmett Brown som är favorit i den sista avdelningen. Hästen tränas av Stig H Johansson och körs av Erik Adielsson.
– Jag tror att det är spets och slut på Emmett Brown, slår Tobbe fast.
– Hästen har varit struken för en förkylning och halsinfektion inför den här starten men har tränat jättebra sedan han blev frisk. Stig H gjorde ett test och körde ett jobb hemma på rundbanan och var mycket nöjd. Det var därför han anmälde till det här V75-loppet.
– Han går ner i klass och har tidigare mött hästar som Nadal Broline, Coldtown och Takethem. Några sådana djur finns inte med nu och jag tror att han är stenklar. Visserligen har han galopperat två gånger från innerspåret men nu vet Erik om det och går han iväg är han snabb ut. Jag tror inte att någon utifrån tar en längd på honom.
– Hästen är mycket bättre än raden men har haft en fruktansvärd otur i karriären. Det har krånglat med positioner i alla de stora loppen och i derbyt var han inte fräsch. Det är också en helt annan häst i ledningen. Han var dunderfin i sista jobbet och för mig är det dagens klaraste vinnare. Nu känner man ju alltid lite så när man äger en häst själv men jag tror att han bara vinner.

”Hot Pride är mitt skrälldrag”

Har du något roligt skrälldrag att bjuda V75-spelarna på?
– Ja, mitt skrälldrag är Hot Pride i den sjätte avdelningen. Han satt fast med alla krafter kvar senast och Erik ville gärna köra hästen igen då han tyckte att han hade kört bort honom. Annars skulle Örjan Kihlström ha kört den här gången. Det är ett öppet lopp annars och favoriten Snyting tror jag inte på för han är inte så himla bra och har dåligt spår han också. Jag tycker att Hot Pride är jätteintressant.
Något mer matnyttigt?
– I Gulddivisionen är Reijo väldigt uppåt på Shadow Woodland men den är storfavorit och jag är sugen på att fälla honom. Han har spår sju och möter bra hästar. För mig är han bäst på 1600 meter och nu står han långt ut på vingen och har två Svante Båth-hästar innanför. Det kommer att bli körning och det är full distans. Poochai satt fast med vinnarkrafter senast och har bra läge och är snabb ut. Sedan är Sir Ratzeputz väldigt bra också, säger Torbjörn Arenander som avslutningsvis passar på att bjuda på ett vinnarspel till Årjäng på lördag.
– Det är lopp fem, häst nummer fyra Ferrari Zon. Jag känner han som äger hästen och han tror på vinst. Hästen brukar inte vinna så många lopp men är jättebra och normalt sett ska han ge lite i odds.

Torbjörn Arenanders V75-system:
V75-1: 1, 2, 3, 6, 7, 8, 10
V75-2: 1, 6, 11, 13
V75-3: 3, 7, 9
V75-4: 1, 3, 4, 10, 11, 12
V75-5: 1, 5, 6, 11
V75-6: 12 Hot Pride
V75-7: 1 Emmett Brown

Systemet är på 2016 rader och kostar 1008 kronor.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.