Guld eller pirater?

160

TILLISTUSING

Vad väljer man? Massor av guld eller trygga pirater? Man kan ju säkra upp spelet genom att satsa på båda.

Onsdagens spel kändes väldigt spännande  på förhand och fortfarande i sista sväng hoppades jag på att  Stay Alert skulle svepa samtliga på upploppet. Men hästen verkade rätt stinglös och kanske behövs det en bakåtlutad gungande Untersteiner  i sulkyn för att få ut de sista krafterna ur hästen.  Vi tar som vanligt nya tag i lördagens DD.

I DD 1 tycker jag att man kan låsa loppet på tre hästar.  3 Bear Dancer får ju ledningen och vinner nog om ingen tar nåt initiativ. Om någon gör det kommer 12 Coldtown att chocka många spelare. Även 9 Red Rapide kan komma in i matchen i sådana fall. Ett bra lås!

I DD2 tror jag ju som vanligt att ”världensbästaJohnny” vinner med 8 On Track Piraten. Han har dock blivit väl stor favorit och man kan inte begära att han vinner från sämsta läget absolut varenda gång. Jag garderar därför honom med en helt bortglömd häst som verkar ha tagit steget in i högsta divisionen på ett bra sätt och kanske kan skrälla rejält här. En häst som vunnit c;a 50 % av sina starter och som senast vann guld från bakspår på Örebro.. till 1 % på V75 just nu måste bara spelas.  Alltså garderas Piraten med 12 Going For Gold Zaz.

Lördagens spel.

DD1: 3,9,12

DD2: 8,12

6 komb x 20 kr = 120 kr

V75 i övrigt bjuder många roliga drag. Jag tar i alla fall med 11 Willmore Trot i andra samt 14 Peters Lucky Day och 15 Miss Elaza i femte.

 

Kör hårt !

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.