Håll tummen för Adrian!

117

adrian vmloppet

Mosaique Face är sedan tidigare klar för VM-loppet på Yonkers Raceway i USA den 10 oktober.
Nu är det även klart att det blir Adrian Kolgjini, 22, som kör stjärnhästen i jakten på förstapriset 500 000 dollar.
– Jag åker inte dit för att bara delta, utan jag åker dit för att vinna, säger Adrian Kolgjini till trav365.se.

Det var stall Kolgjini som avslöjade nyheten på sin Twitter under måndagen. Det var överraskande för Adrian Kolgjini som hade trott att pappa Lutfi skulle köra Mosaique Face i VM. Adrian fick veta det av stallpersonalen som hade läst nyheten på sociala medier.
– Ska jag vara helt ärlig så visste jag inte om det. Jag sa till pappa tidigare att åker inte du över och kör så kör jag, för han frågade mig först, men jag sa till honom att jag tyckte att han skulle åka över och då sa han också att han skulle göra det. Men, han har väl ångrat det och tycker väl att det är roligare om jag får åka över och köra. Jag fick faktiskt veta det via Twitter som alla andra, pappa har svart bälte i att överraska, säger Adrian Kolgjini till Trav365.
– Det är klart som fan det känns bra. VM-loppet är ett jävla stort lopp och det hade varit häftigt att få vinna ett sådant lopp. Nu vet jag vad jag har för häst och det vet alla andra också. Jag åker inte dit för att bara delta, utan jag åker dit för att vinna.

Hästarna i VM-loppet:
B.B.S.Sugarlight (Norge)
Papagayo E. (Norge)
Creatine (USA)
Natural Herbie (USA)
Mosaique Face (Sverige)
On Track Piraten (Sverige)
Oasis Bi (Italien)
Rod Stewart (Italien)
Bee A Magician (Kanada)
Timoko (Frankrike)

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.