”Han var inne i butiken med sin fru och var jättelycklig”

25

Man i Upplands Väsby vann över 500 000 kronor på V75 – tack vare Boost

TRAV18 december 2017 14:30

V75 betalade i lördags 34 878 kronor för sju rätt – men en man i Upplands Väsby vann betydligt mer än så.

Anledningen: han hade Boostat sin kupong.

Efter sju rätt och rätt Boost-nummer vann mannen 564 070 kronor.

– Han har varit inne i butiken tillsammans med sin fru och var så klart jättelycklig, säger Anki Tidén hos Coop i Upplands Väsby, där den rätta kupongen lämnades in.

En jätteskräll och flera favoriter på V75 i lördags från Gävle resulterade i att utdelningen för sju rätt stannade på relativt låga 34 787 kronor. Men en man från Upplands Väsby blev trots det storvinnare.

Han hade lämnat in en V75-kupong för 128 kronor och betalat 30 kronor extra för V75 Boost, då mannen sedan prickade in alla tre Boost-nummer så förvandlades 34 787 kronor till 564 070 kronor.

Tack vare det blev han den V75-spelare som vann i särklass mest i landet i lördags.

”Vi är jätteglada”

Kupongen var inlämnad hos Coop i Upplands Väsby och vinnaren har varit inne i butiken och hämtat sin vinst.

– Han har varit här tillsammans med sin fru och han var så klart jättelycklig, säger Anki Tidén som jobbar i Coops spelbutik och var den som tog emot vinnaren och fortsätter:
– Det är jätteroligt att en av våra kunder får Boosten, både för oss, men naturligtvis mest för kunden, det är ju inte så ofta det händer att man får rätt Boost-nummer när man fått sju rätt. Det blev ju inte någon jättestor utdelning på V75, men med Boosten blev det ju en ordentlig vinst och vi är jätteglada för vinnarens skull.

Hade vinnaren koll på att han inte bara hade sju rätt, utan att han även hade prickat in rätt Boost-nummer?

– Det hade han full koll på, men det är ju alltid svårt att räkna ut hur mycket det blir med sexor och femmor, så jag tog ut ett vinstbevis åt honom med en exakt summa, och det är så klart häftigt med en sådan slant.

”Jag skulle få hjärtsnurr”

Vad sa vinnaren?

– Han var så klart jättenöjd och tyckte det här var jätteroligt, och det kommer ju lägligt inför julen. Jag hoppas han får en trevlig och rolig jul, och det här var ju i varje fall en väldigt fin start på julveckan, säger Anki Tidén och avslutar:
– Det var tur att det inte var jag som vann, skulle jag vinna en sådan här summa skulle jag väl få hjärtsnurr och dö. Jag skulle bli så glad så jag skulle trilla av, skrattar hon.

18 december 2017 14:30

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.