Hästarna som kan ge dig jackpotten på nyår

67

Trav365 listar: ”Det ser intressant ut”

1 av 3 | Foto: Kanal75

Fashion Diva.

TRAV29 december 2017 12:17

På söndag ligger 50 miljoner kronor i multijackpott på V75.

Trav365 listar tänkbara skrällar som kan göra dig till jättevinnare.

– Sist var hon otroligt, otroligt bra och känns dunderfin efteråt, säger Tina Erlandsson om Fashion Diva, en av de skrällar vi vill lyfta fram.

På söndag väntar den stora finalen av V75-festivalen V75 Winter Burst.

Det firas med en multijackpott på Örebrotravet och just nu ligger det 50 miljoner i potten till en ensam vinnare.

En pott som kan bli större om det skulle bli jackpott under fredagens V75-rävlingar på Momarken samt V75 i Halmstad under lördagen.

Trav365 har listat några av starthästarna på söndag som kan göra just dig till en storvinnare på trav.

Vi har självklart även tagit pulsen på kretsen kring hästarna och kikat vad de tror om chanserna.

8 Fashion Diva (V75-3) 

Spelad till sju procent i skrivande stund

– Hon har hitta gamla formen nu, men spår 8 nu känns jäkligt tråkigt. Vi hade hoppats på ett bra spår och önskat få se henne i spets, det hade varit intressant, men nu krävs det lite tur, säger Tina Erlandsson som tränar och kör hästen tillsammans med Stefan Erlandsson.

– Sist var hon otroligt, otroligt bra och hon känns dunderfin efteråt, det är hennes tid nu. Jag hoppas det blir lite skitig bana, för det har hon gått bra på tidigare och att de andra kör lite för fort från start.

Har du kollat in motståndet? 

– Bara snabbt. Jag tycker inte att vi har sämre häst än någon annan. Hade vi fått spår 2 till 6 så hade jag trott på toppchans. Hon är bra och vi hoppas alltid på henne. Hon kommer gå utrustad exakt som i de tre senaste starterna. 

5 Minnestads Ecuador (V75-4)

Spelad till tolv procent i skrivande stund

– Ni är inte fel ute som tror han kan vinna, men att gå ut och brakvinna V75 är inte så lätt. Jag har inte så bra koll på motståndet mer än att de skryter upp Untersteiners (favoriten 2 M.T. Mighty Winner), men jag tycker det ser rätt så intressant ut. Bland de tre ska han kunna vara, han är rätt tuff av sig. Vi söker oss framåt. Han har funkat bra de gånger han gått i dödens, då har han tagit ner ledaren och blivit nedspeedad. Formen verkar vara jättebra, jag körde honom precis och han går utrustad precis som senast, då lättade vi honom lite i balansen. Jag tycker han är jäkligt bra och håller honom högt. Senast på V75 i Mantorp var det mycket tuffare motstånd, så V75-mässigt går han ner i klass nu. Han gillar att kriga! säger tränaren Jesper Hedqvist.

10 Rafiki Fri (V75-7)

Spelad till tre procent i skrivande stund

– Får han ett bra lopp på söndag så kan han vinna. Han gör fina lopp hela tiden, men är handikappad av att han inte är så snabb ut och får dåliga spår. Med bra ryggar sista 500 metrarna kan han trilla dit. Han gick jättebra senast, det var krypkasino första varvet, men han avslutade bra. Man måste ha lite flyt, men han kan avsluta snabbt. Det blir ingen ändring, han har gått med open eye-huvudlag istället för norskt nu på slutet och fungerat bra på det.

29 december 2017 12:17

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.