Hästen som vinner varannan gång

40

image-15

0-1-0-1-4-1-0-1-0-?
Venkatesh är hästen som vinner varannan gång.
Enligt den logiken blir det V75-seger på lördagen då Bergsåker lockar med en jackpot och chans att vinna 49 miljoner kronor på sju rätt.

Sedan 23 maj är statistiken slående. Kapabla yrvädret Venkatesh är hästen som vinner eller försvinner. De senaste fem månaderna har den sexårige valacken skött sig i varannan start och då har det också blivit seger, de tre senaste segrarna dessutom på V75.
De tre segrarna är samtliga tagna i silverdivisionen varav en av dem en silverdivisions-final.
I lördagens V75-tävlingar står Venkatesh på tur för en ny V75-seger eftersom han blev oplacerad senast. På nytt handlar det om silverdivisionen, en klass som hästen bevisligen visat att han har kapacitet för.
I silverdivisionen får hästar som tjänat mellan 400 001 kronor upp till 1,5 miljoner kronor starta. Venkatesh har i karriären tjänat 1 319 900 kronor.

”En kapabel outsider”
Tommy Berghagen är talesman för stallet, som under Stefan Hultmans sjukskrivning leds av Pasi Aikio. Vi saxar från stallets hemsida:
– Venkatesh kom aldrig in i loppet senast och det blev ingen riktig värdemätare på hans dagsform. Han sköter träningen på ett bra sätt och även om det var ett tag sedan han startade så ska hans form vara bra. Det kan man däremot inte säga om utgångsläget och vi får hoppas på att det blir rejäl fart på loppet. Blir det så vet vi att Venkatesh kan avsluta vasst och som så många gånger förr får han ses som en kapabel outsider. Inga ändringar planerade och han åker till Bergsåker på tävlingsdagens morgon.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.