Helgen som gått och DD Halmstad

218

TRAVDDBLOGGEN

Under gårdagen hade jag inte mycket fokus på V75 och det hör inte till vanligheterna. Men jag tyckte dels att omgången inte var så jättespännande (inte bara för att den gick i Norge) och dels så spenderade jag större delen av eftermiddagen i en hästbuss på väg mot Mantorp med team Johan Untersteiner. Hängde med på en liten roadtrip till Mantorptravet en lördagkväll med sju kusar i lasten. Är man travnörd så är man 🙂 Första gången jag besökte Mantorptravet och av stallbacken att döma så tycker jag det var en trevlig bana. Två blombuketter åkte med tillbaka i bussen så kvällen blev väl rätt så bra. Dock inget flyt för egen del på V65, oturen håller i sig :S
Men jag har givetvis kollat loppen i repris. Tumble Dust vann DD-1 men övertygar verkligen inte. Banan var ju visserligen inget bra men det känns väl som att han behöver pusta lite och vintertränas. I övrigt inte mycket att kommentera. En ganska tråkig omgång vågar jag nog påstå utan att ha analyserat den alltför mycket.
Desto roligare på Vincennes där Lutfi Kolgjinis El Mago Pellini spurtade hem Grupp III-loppet Prix de Chenonceaux före Athos des Elfes som ju är en av de bästa fyraåringarna i Frankrike. Dominik Locqueneux satt i sulkyn. Härligt med svenska framgångar i Frankrike! Och vi lär väl få se mer av Ludde i Frankrike framöver då han just nu letar gård där. Blir spännande att följa.

Halmstad står som värd för V64 och DD imorgon och jag har faktiskt inte hunnit gå genom loppen grundligt. Av den anledningen kommer jag bara köra en rak DD. Jag hoppas att oddset blir helt OK men då spelet till V64 ej öppnat ännu och atg.se ligger nere för systemunderhåll för tillfället så har jag svårt att få ett hum. Men jag hoppas den kanske kan ge runt 20 gånger om den går in. 2 Wingait Ida i DD-1 mot 5 Thunder Peak i DD-2. Åter tänker jag spela mot 12 Ålands Vikingen i DD-2 och åter lär jag väl torska 😛 Skämt åsido. Wingait Ida tycker jag samlat ihop till en seger (skrev jag det senast också…) och Stefan Persson siktar på att leda runt om. Thunder Peak är inte så tokig och nu har han framspår. Han var bra senast men det gick ruggigt snabbt och det var inte lätt att ta något. Nu sitter han förhoppningsvis bra på det från början och det kan bli trafikproblem för Ålands Vikingen från tolftespåret.

Min raka DD: 2-5

Det är kanske inte toppform på 2 Art On Line i V64-2 men jag pratade med Iina Aho igår och hon sa att han känns väldigt fin hemma. Hon siktar mot spets och jag tror inte hon är intresserad av att släppa…

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.