Helgens vinnare med Hans G Lindskog

212

Helgens vinnare med Hans G Lindskog

Oväntade miljonvinster och osannolika system.
ATG:s vinnarambassadör berättar om några av de senaste dagarnas vinnare på travets streckspel.
– Det var nästan så att jag grät en skvätt, berättar Hans G Lindskog om ett av sina samtal.

Inget system hittade sju rätt på V75® på lördagen.
Kryddat med en femrättsjackpot på söndagen så innebär det att det ligger nästan 27 extramiljoner i potten denna vecka.
Men det har inte hindrat ATG från att betala ut miljonvinster både på lördagen och senast på måndagen då en vinnare plockade hem hela sexrättspotten potten på V64® på Färjestad fick över fem miljoner kronor.
– Jag har pratat med vinnaren, det är en mycket travintresserad och duktig lirare som var ensam på V64 igår. Han var dessutom begåvad nog att spela för sex fem och fyra rätt, det är faktiskt så att han tjänade pengar på det, jämfört med om han spelat bara för sex rätt. Han tjänade över en halv miljon extra , berättar Hans G Lindskog om systemet som på pappret såg ut att kosta 60 kronor, men i själva verket var betydligt större eftersom den vinnande kupongen var en del av ett större filsystem.
– Det var ett stort system, över 2 000 kronor. Han hade börjat med spik i första avdelningen på favoriten Hazard Boko.
Därefter blev det betydligt svårare och när krutröken hade skingrats fanns det bara ett system som hade streckat megaknallen Witty med Erik Berglöf i sista avdelningen.
– Det var den vinnaren han var mest nöjd över. Han hade valt länge om han skulle ha den som D eller C-häst på sitt jokersystem. I sista sekunden petade han in den på rätt sida i ramen och därmed fick han in sex rätt och blev ensam, berättar Hans G Lindskog.

”Inte en aning om att han hade vunnit”
Men det var inte bara ”duktiga lirare” med stora plånböcker som håvade in stora pengar i helgen.
Lördagens olösliga rad på V75 såg flera betydligt mindre system tampas om chansen att bli ensamma med chansen kamma hem 26 miljoner.
– Jag måste berätta om ”Staffanstorpsmannen”. Det var nästan så att jag grät en skvätt efter att jag hade ringt det samtalet. Det är alltså en kille som hade spelat för 48 kronor. Han visste kanske inte så mycket som mannen som vann fem miljoner igår. Han visste egentligen ingenting, men han spelar V75 regelbundet och spelade i lördags för 48 kronor. Han hade tagit ut hästarna lite slumpvis och hade fem rätt inför den sjätte avdelningen där han satt med två hästar som båda var streckade på noll procent, dock inte vinnaren Sir Henry P.Hill. Sedan har han tre hästar i sista avdelningen och fick med Forfantone Am och vinner 1,4 miljoner kronor, säger Hans G Lindskog och berättar vidare:
– När jag ringde upp honom så hade han inte en aning om att han hade vunnit. Det tog mig en halvtimme innan jag hade fått förklarat för honom hur han skulle titta i mobiltelefonen, hur systemet såg ut och hur han skulle rätta sitt system.
– Och du förstår reaktionen, när det står 1,4 miljoner kronor längst ner på raden.
– Detta är alltså en, ursäkta uttrycket, vanlig kille. En kille som gillar att lira på hästar lite försiktigt. Jag kan lova att pengarna hamnade i rätt ficka. Det är direkt rörande att hästarna kan medföra en sådan glädje.

Spikade loppets minst spelade häst
En ”nollprocentare” är en häst som har mindre än en procent av det totala spelet i ryggen. Alltså en häst som av spelarkollektivet som helhet bedöms ha minimal vinstchans i loppet.
Men faktum är ett annan av lördagens storvinnare också hade byggt sitt system kring en på förhand chanslös häst.
– En kille som spelade en Harry Boy för 180 kronor i lördags och hade sex rätt inför den sista avdelningen. Och Harry Boy hade spik åt honom på nollprocentaren Flash Håleryd. Killen vann 800 000 kronor ändå. Det är nästan osannolikt, säger Hans G Lindskog.
Nu hamnade alltså spiken på fältets minst spelade häst, hade Harry istället nöjt sig med loppets näst minst spelade häst hade dessa 180 kronor förvandlats till över 26 miljoner.
Det är små marginaler i spelets värld.
Apropå lördagens dubbeljackpot på V75 så uppskattar ATG att en ensam vinnare kan bli 60 miljoner kronor rikare.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelJanne Jackpot! Preliminärt system till V86
Nästa artikelInför V75® (dubbeljackpot): ”Det är en toppchans”

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.