Hugo Åbergs 2015 börjar ta form!

28

image-8

Hemmahästen Mosaique Face är klar fär Jägersros storlopp Hugo Åbergs Memorial den 28 juli. Även Oslo Grand Prix-vinnaren B.B.S. Sugarlight kommer till start. Foto av CLAES KÄRRSTRAND

Elitloppstvåan och nykorade Oslo Grand Prix-mästaren kommer till start i Hugo Åbergs Memorial 2015.
Duon är de första två hästarna som är klara för storloppet där vinnaren belönas med en miljon kronor.

Jägersros storlopp Hugo Åbergs Memorial den 28 juli har gjort klart med två världsstjärnor -elitloppstvåan Mosaique Face och Oslo Grand Prix-vinnaren B.B.S. Sugarlight.
–  Mosaique Face var ju fantastisk i Elitloppet och gjorde ett kanonlopp i Oslo så det känns väldigt bra att Lutfi Kolgjini har tackat ja. B.B.S. Sugarlight var ju otroligt fin när han vann i Oslo så jag är väldigt nöjd med att de också siktar på ”Åbergs”, säger Mats Ahlkvist, sportchef på Jägersro i ett pressmeddelande.
Nu hoppas sportchefen kunna spinna vidare i jakten på ytterligare stjärnor.
– Jag har en lång lista med otroligt intressanta hästar pch jag hoppas kunna knyta samman alla trådar och presentera ytterligare någon häst inom ett par dagar, säger Jägersros Mats Ahlkvist.
Åbergskvällen på Jägersro innehåller i år inte mindre än fyra grupplöpningar – Hugo Åbergs, Europeiska Femåringsmästerskapet, Breeders Crown-finalen för treåringar och långloppet Malmö Stads Pris. Det har aldrig tidigare hänt vid en och samma tävlingsdag i Sverige.

 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.