Hultman slutar göra travet i tv

94

Efter sin svåra sjukdom, myastenia gravis, fick den före detta travtränaren Stefan Hultman börja jobba med travets webbtv-sändningar, ATG Live, och hyllades kopiöst.

I somras fick han sedan testa att medverka i travets stora tv-sändningar, som går i TV12 och TV4, och 1 september skickade TV4-gruppen ut ett pressmeddelande där de stolt berättade att Hultman var deras nya expert.

– Stefan är ett fynd, sa Jörgen Cavelind, Exekutiv producent på produktionsbolaget Kanal 75, som producerar travet i tv.

– Det är otroligt kul att kunna välkomna ombord Stefan på tåget. Stefans otroliga CV talar för sig själv och med hans kunskap, engagemang och passion kan vi erbjuda våra tittare en ytterligare dimension till våra redan starka och uppskattade travsändningar, sa Rickard Segeborn, TV4:s exekutive producent för travsändningarna.

Krönika Karlsson: ”Bäst i trav-tv just nu”  

”Var lite rädd för det…”

Nu kan Trav365 avslöja att Hultman, efter knappt en månad, försvinner från trav-tv.

– Det kändes som att det inte passade mig riktigt. Det är stor skillnad på TV4 och ATG Live. Jag tyckte det var jättekul, men som sagt, det passade inte mig. Det är ett beslut i samförstånd, men man måste vara helt annorlunda i TV4, än i ATG Live. Jag är 54 år och det är svårt att ställa om helt och hållet. Saker jag pratat om i 40-45 år, plötsligt kan man inte prata om det. Jag har full förståelse för det, och jag var lite rädd för det innan, och det var så också…

”Tillsagd hela tiden”

I ATG Live har Hultman charmat tittarna med sin enorma kunskap och roliga historier. Något som inte går hem i de större sändningarna.

– Man får inte dra en anekdot, så fort du säger någonting utanför boxen så blir du tillsagd. Jag fick mycket positiv repsons både när jag var med i ATG Live och TV4, men trots det blev jag tillsagd hela tiden vad jag gjorde för fel, det var väldigt svårt.

Inte så många jobbpass i år

Stefan Hultman hoppas på en fortsättning i ATG Live, där han känner sig mer bekväm. Men travfansen får ha tålamod, mycket av schemat är bokat under det som är kvar av 2017.

– Jag kan sitta och vara mig själv i ATG Live, jag hoppas jag får göra mycket där, helt lördagar och någon onsdag. Sen kommer jag nog göra en del ”Vass eller kass”. Men nu var programmet bokat året ut, så jag kommer inte vara med så mycket i år, men jag hoppas på nästa år.

Stortränaren vill samtidigt passa på att tacka alla för alla glada tillrop för hans roll i ATG Live och tv.

– Jag har ju inte Twitter eller Facebook själv, men vad jag förstår så har jag fått väldigt mycket positivt där. Jag vill tacka alla människor för att de är så fina och snälla. Det är verkligen skönt att få en klapp på axeln, det är jag tacksam för, säger Stefan Hultman.

Trav365 har sökt Kanal75:s exekutiva producent Jörgen Cavelind.

Läs mer om trav hos Trav 365 på Aftonbladet

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.