Idag kan man kosta på sig att vara en Försiktig Optimist :-)

635

Helt fantastiskt att se…att det faktiskt går att påverka de ”stora Elefanterna”…
Nu tänker jag naturligtvis på ST och framför allt Peter Forsberg. Hoppas att hans inställning till sina kollegor som är aktiva veterinärer även har reviderats. Djurskyddet ska vi fortfarande hålla högt i Sverige, men när man genom bestämmelser försämrar för hästen då tycker jag personligen att det var riktigt på väg åt fel håll.
Ser fram emot att få se hur samarbetet kring karensbestämmelserna ska se ut i framtiden.
Glädjer mig åt att man gjorde om…och gjorde rätt.

Fölet går det oxå framåt med. Blev av med sina skenor i måndags och det har gått bra, så nu är det ett par svängar ut i hagen och ett par promenader som gäller varje dag. Vi har sorgligt blött och snålkallt ännu här uppe i Umeå.
Men vilken vansinnig lättnad det är. Nu blir det nog in på kliniken en sväng på fredag på koll.
Känns så skönt att bara lämna över ansvaret av beslut om ev. fortsatt behandling på någon annan… Är lite fortsatt smånervig kan man nog säga….

Har vart ut i Provlopp med Bright Corner ikväll… man ska passa på att njuta lite extra när det går bra… Och det gjorde det 🙂 Ledning från start till mål…så nu har vi köpt hem en bytta glass och ska fira/vräka (Välj det som passar) i oss och sen ska det mätas BalTjej…ExtraTjejjen min ska köpa balklänning…och det har vart värsta proceduren…att välja modell..material, färg…ja allt…Hormonerna flödar 😉 …. Har sina fördelar med Killar ibland 🙂 Då är det lite mindre svårt… Kostym Svart, skjorta vit, slips…jag tar den..klart!!! Men fin kommer hon att bli…Jätte, jätte fin 🙂 Tror förresten bästa planen är mäta- beställa- lugna nerverna och kyla ner sig med Crema di Mascarpone (FavvoGlassen) Kommer att lägga sig som bomull i/runt (Välj det som Passar) Magen 🙂

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.