Inför V75 Bergsåker: Kajsa Frick (VIKTIG INFO!)

105

Inför V75 Bergsåker

15 ston möts över dryga tre kilometer. V75-2 bjuder på en ovanlig proposition.
– Jag tyckte det var en väldigt intressant proposition och framför allt för Tina som jag vet går hela vägen in i mål, säger Kajsa Frick om 8 Tina Gel.

Kajsa Frick har bra form på stallet och hon åker till Bergsåker med en V75-häst och hon låter optimistisk på förhand med Tina Gel när hon blir uppringd i V65 Direkt.
– Det känns bara bra, hon var ute och luftade sig i går och kändes jättefin. Så än så länge känns det bara bra.
Är Tina Gel i sitt livs form?
– Ja, det tycker jag. Men hon är väldigt beroende av banor så att vi får hoppas att det blir lite minusgrader i natt så att banan blir fast och fin. Då är hon mer gynnad än om det blir löst.
Läget med spår 6 på volten?
– Jag kan inte utnyttja det. Hon är alltid trevande från start så det får hon bestämma lite själv. Jag tycker att hon går allra bäst när hon får avsluta och inte är med fram däri direkt.
– Nu när vi bara är tre på volten tänker jag att vi kör med jänkarvagn, annars brukar jag ha vanlig vagn när det är voltstart. Och så kommer hon gå med can’t-see-back-huvudlag på sig. Hon blir lite mer fokuserad och rappare från start så att vi inte tappar allt för många meter direkt från start.
Insatsen senast då hon blev trea på Solvalla?
– Senast var hon missgynnad utav banan. Jag tyckte hon kämpade storstilat och hon fick en väldigt tung förstasväng. Jag tycker att hon gick klart bra, absolut.
Uppgiften nu med 15 ston över dryga tre kilometer?
– Jag tyckte det var en väldigt intressant proposition och framför allt för Tina som jag vet går hela vägen in i mål. Hon har ju gjort några riktigt bra prestationer på 2600 meter och en gång på 3100 meter. Jag tycker jag har en stark och rejäl häst.
– Drömscenariot är att det blir lite körning och att jag får harva i tredjespår sista 800 meterna. Det ska bli intressant.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelJanne Jackpot har dragen till V75 på Bergsåker 23 februari 2019
Nästa artikelEftersnack V75: Enkel seger i gulddivisionen på Bergsåker

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.