Inför V75: Gocciadoro jagar EM-titlar på Åby

110

Inför V75: Gocciadoro jagar EM-titlar på Åby

Alessandro Gocciadoro jagar två EM-titlar på Åby
EM för treåringar med Cobra Killer Gar och EM för femåringar med Amornero Roc.

Först ut av Alessandro Gocciadoros duo är treårige Cobra Killer Gar (V75-2) som vunnit sju av elva lopp hittills i karrären.
– Cobra Killer Gar var bara fyra i kvalet till italienska Derbyt men för att säga sanningen så tror vi att denna hästen är en riktig champion. Förberedelserna ínför det loppet hade inte varit optimala eftersom han haft problem med katarr. Cobra Killer Gar gick utvändigt om Colibri’ Jet som vann Breeders Course-finalen på Jägersro och var tvåa till 75 meter före mål.
– Vi tror att han kommer vara bättre nu och om banan är bra kommer han att tävla barfota runt om för första gången. I de senaste loppen har han gått barfota fram, men nu är han redo att tävla utan skor runt om och självklart hoppas vi att det kan höja honom till nästa nivå. Det blir jänkarvagn som tidigare och troligen öppet huvudlag, säger Sinead Sernicoli i stallet.

Skor och regn senast
Amornero Roc
 (V75-5) gör sin åttonde start för året i Sverige och facit så här långt är fyra segrar, två andrapris och oplacerad.
– Amornero Roc är en häst som ni känner bra i Sverige. Han gjorde ett superlopp på Färjestad i juli där han förlorade mot Admiral As i sista stegen. Senast i Bologna gick han utvändigt ledaren på en liten bana med tunga skor, dessutom regnade det rejält. Alessandro var riktigt nöjd hur hästen kändes och vi har ingen anledning att tro att Amornero Roc har sämre form nu än tidigare i år.
– Aetos Kronos och Don Fanucci Zet är två superhästar som blir svåra att slå men vi hoppas att Amornero Roc kan vara med och fajtas om stora pengar bakom dem. Han kommer att tävla barfota runt om igen efter gått med skor senast. Det blir jänkarvagn som tidigare och troligen öppet huvudlag, säger Sinead Sernicoli.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.