Inför V75 (jackpot): ”Han är onormalt startsnabb”

150

Inför V75 (jackpot): ”Han är onormalt startsnabb”

Många spår att det kommer bli våldsam körning om ledningen i lördagens bronsdivision.
Peter Untersteiner verkar mer inne på att hans Pere Ubu tar hand om ledningen i ett nafs.
– Han är onormalt startsnabb, säger Halmstadtränaren.

Att vi den här veckan gör gemensam sak med Norge och kör V75® i Oslo är ingenting som Peter Untersteiner har någonting emot.
– För oss i Halmstad är det smidigt. Det är kanonväg hela vägen så för oss är det faktiskt lättare att åka dit än till Solvalla, säger han.
Hemresan kan också gå extra lätt om hästarna har levererat på banan och för Peter Untersteiner ser det mycket intressant ut på förhand. Han har tre hästar till start och två av dem är på fredagseftermiddagen rankade etta i sina respektive lopp av spelarkollektivet. Först ut är kapable fyraåringen Toto Barosso (V75-6). Han spurtade näst senast hem Grosser Preis vin Deutschland och kan nu vinna Axel Jensens Minneslöp.
– Han var strålande näst senast när han vann i Tyskland och senast kändes han också bra, men det blev en massa materialfel och han skruvade upp sig och blev för ivrig från start och galopperade. Den starten kan vi glömma, säger Peter Untersteiner.
Hans häst startar från spår fem bakom startbilen och distansen är 1 609 meter.
– Han känns fin i träningen. Det är svårbedömt mot de norska hästarna men vår häst är i ordning.

”Då säljer han sig dyrt”
I den avslutande bronsdivisionen har stallet två hästar till start och chefen kör själv Ready Tonight från ett svårt åttondespår bakom startbilen.
– Han tror jag också är i bra form. Det har varit två snöpliga galopper här på sistone av olika anledningar men han känns fin. Tyvärr fick han spår åtta och det är jobbigt så klart, säger Peter Untersteiner och låter betydligt mer uppåt på stallkamraten Pere Ubu, som körs av Stefan Persson och ska laddas för ledningen från spår tre.
– Han har enorm acceleration. De hästar som jag har kört som är snabbare än honom är lätträknade, säger Untersteiner.
Sexåringen har vunnit 11 av 24 starter och skar senast mållinjen som trea i bronsdivisionen efter att ha fått sen lucka.
– Han gick bra senast, kom loss lite för sent men gick bra över linjen, så han verkar också ha form. Jag har ju läst att de här norska hästarna innanför också är startsnabba och det återstår att se hur snabba de, men jag tror att han har god spetschans och då säljer han sig dyrt.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV75 Bjerke Tips + Nästagångare + Andelsspel
Nästa artikelInför V75 (jackpot): Hamre sitter på jackpotmiljonerna – och kuskchampionatet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.