Inför V75 JACKPOT: Jörgen Westholm plockar ut en kvartett

240

Inför V75 JACKPOT: Jörgen Westholm plockar ut en kvartett

Jörgen Westholm plockar ut en kvartett när hemmabanan bjuder på V75 kryddat med en multijackpot. Prognosen säger 70 miljoner kronor i potten för sju rätt när Spring Race avslutas i Dalarna på påskdagen.

Rommetränaren Jörgen Westholm flyttar fram sina positioner för varje år och han har fin form på stallet vilket han inte minst visade på Gävletravet som stod värd för V75 på skärtorsdagen. Jörgen Westholm kunde räkna in en seger, två andra- och ett tredjepris.
I år har det blivit 17 segrar för stallet och drygt 3,7 miljoner kronor inkört och det placerar Jörgen Westholm på fjärde plats i landet bakom Peter Untersteiner (4,1 miljoner), Björn Goop (4,0) och Stefan Melander (3,8) och närmast före Robert Bergh (3,2), Conrad Lugauer (3,1) och Johan Untersteiner (2,7).
I fjol slog stallet till med 124 starter och drygt 16,6 miljoner kronor inkört vilket gav en nionde plats i tränarligan. 2018 blev Jörgen Westholm tia i ligan, 2017 elva, 2016 13:e plats och 2015 14:e plats.

”Årets tuffaste gulddivision”
På stallets hemsida bjuder Rommetränaren på starkommentarer inför söndagens V75.
– 2 Easy Cash (V75-1) är en mycket fin häst som gör årsdebut. Har tränat 1.17/2000 meter på Romme. Är viss galopprisk i starten men går han felfritt dyker upp i striden. Skor och hybrid vagn.
– 3 Brenne Järven (V75-3) var stark i årsdebuten och vann trots vissa aktionsproblem. Känns fin i träningen och kommer prova nya framskor den här starten. Barfota bak och jänkarvagn.
– 3 Usain Henna (V75-6) gör en spännande Sverigecomeback i årets tuffaste gulddivision. Vi är mycket nöjda om han skulle dyka upp bland dom tre. Barfota runt om och jänkarvagn.
– 8 Flash Hammering (V75-7) har gjort fina prestationer i Frankrike men har nu fått ett iskallt utgångsläge, så vi ligger lågt denna gång. Barfota bak och jänkarvagn.

Föregående artikelInför V75 JACKPOT: I fjol slog han igenom som en underdog
Nästa artikelHan har tjänat över tio miljoner kronor

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.