Inför V75 (jackpot): Norska segerskålar på Solvalla?

36

inför v75®(jackpot) norska segerskålar på solvalla

Kristian Malmin kommer till lördagens STL-finaler på Solvalla med fyra hästar som kan spela avgörande roller när jackpotmiljonerna ska fördelas på V75®.
– Miracle Tile och Oracle Tile är båda bra nog att vinna om det klaffar lite på vägen, säger den norske topptränaren.

Det väntar högklassiga travtävlingar i form av finaler i Svenska Travligan på huvudstadsbanan och redan i den inledande stoeliten har Kristian Malmin ett starkt kort att spela ut i form av toppstoet Miracle Tile (V75-1). Hon har gjort många bra lopp i Sverige tidigare, bland annat vann hon Sto-EM på Solvalla i augusti. Närmast kommer hon från en fjärdeplats i gulddivisionen på Bjerke.
– Senast var hon inte som bäst. Hon gick helt okej men hon har gjort sina bästa lopp i Sverige där man får använda körspö, säger Kristian Malmin som bedömer hästens form som god.
– Hon gick ett väldigt fint träningspass här i tisdags och låg väldigt bra i puls, så allt verkar i alla fall normalt.
Spår två bakom startbilen borgar för en fin resa.
– Hon är ju väldigt rask från start och kan köra till och få en fin rygg. Då gör hon sina allra bästa lopp och mot så här bra motstånd är hennes chans att vinna loppet att köra i rygg.

Obesegrad med Kihlström
Den andra hästen som Kristian Malmin tror på segerchans med, Oracle Tile (V75-6), startar från spår sju bakom bilen i bonsdivisionens final. Örjan Kihlström har kört femåringen två gånger tidigare och båda gångerna har det blivit seger.
– Han är efter Ready Cash och har lite humör och Örjan (Kihlström) har väldigt fin kemi med hästen. Och det är en väldigt, väldigt bra häst som kommer med fin form och som jag har höga förhoppningar på. Han har spår långt ut på vingen men skulle det inte bli helt fel så kommer han att kämpa långt framme.

”Blir bara bättre och bättre”
Stallets övriga två hästar är inte heller några duvungar och skulle någon av dem sätta nosen först kommer utdelningen rusa i höjden.
– Present Tile (V75-2) är en stark och rejält häst som säkert kommer att göra ett bra lopp men jag tror att det blir tufft att räcka hela vägen till seger. Men på en gardering kan man ta med honom för han måste väl ha gått runt 1.11 sista rundan på Bjerke och blir bara bättre och bättre. Det skulle vara en stor fördel om det blir lite körning.
– Floris Baldwin (V75-3) gör jämna och fina lopp men jag tror att det blir tufft för honom att räcka hela vägen även om han står fint till. Han kan säkert tjäna fina pengar. Han känns också väldigt fin i träningen och vi provar att komma ner på innerspår för att smyga med. Han har ju haft några väldigt fina avslutningar men det hänger på att det blir körning och löser sig under vägen.
Sjurättpotten på V75 kommer enligt prognosen uppgå till 44 miljoner kronor. Strax före sju på lördagskvällen kommer det stå klart hur miljonerna har fördelats.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV75 Tips och Nästagångare till Solvalla
Nästa artikelInför V75 (jackpot): Årsbokslut för Liljendahls stjärna

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.